1. Home
  2. Vesti
  3. Verodostojan render – BMW serije 3 Touring
Verodostojan render – BMW serije 3 Touring
2

Verodostojan render – BMW serije 3 Touring

648
2
Podelite sa prijateljima:

Upoznali smo se sa izgledom nove serije 3, i možemo da kažemo da nas nije ostavila ravnodušnim. Ali, ma koliko nam prijala oku bavarska limuzina iz D segmenta, čini se da karavan izgleda još bolje. Možda ovakva ocena proizilazi zato što, prema našem viđenju, G21 više naginje ka shooting brake stilu, nego ka klasičnom rešenju. Naravno, još uvek pričamo o spekulativnim renderima i špijunskim fotografijama.

Ipak, ma koliko ovo bio zaista render, čini se da je izveden prilično verodostojno. Konture karavana se podudaraju sa siluetom maskiranih prototip primeraka, a i crtež koji je zaštićen kao patentno rešenje, takođe ukazuje na svu, ajde da ne kažemo podudarnost, ali ono barem veliku sličnost sa prikazanim modelom na fotografijama.

Nedavno smo predstavili analizu dešavanja u D segmentu, a podaci jasno ukazuju da su karavani među kupcima veoma popularan izbor, barem što se evropskog tržišta tiče.

Iz tog razloga, predviđamo da će u ukupnoj prodaji serije 3, karavan “pokupiti” značajno veći udeo nego što je to bio slučaj sa prethodnom generacijom, možda i najvažnijeg modela za bavarsku marku.

Poslednje reči nas navode da malo skrenemo sa teme, i predstavimo vam veoma neobičnu činjenicu u vezi prodajnih rezultata. Na jednom značajnom globalnom tržištu, po prvi put u istoriji se dogodilo da serija 3 ne bude najprodavaniji model BMW-a.

Naime, 2014. godine u Australiji, X5 je po prvi put nadmašio seriju 3, a rezultat je ponovljen 2015. godine, kada se ispred serije 3, našao krosover X1, odmah iza lidera velikog SUV-a X5 koji je ponovio najbolje prodajne rezultate u Zemlji kengura.

Još da dodamo da rukovodstvo lokalne divizije smatra da nova generacija velikog krosovera poseduje potencijal da reprizira predstavljene prodajne rezultate.

AutoRepublika

(648)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZ3R

Ovo sa motorom 2.0d najracionalnija BMW kupovina, odmah iza Bmw 530d koja je ipak za stariju gospodu