1. Home
  2. Vesti
  3. Škoda Scala – prve oficijelne fotografije enterijera
Škoda Scala – prve oficijelne fotografije enterijera
3

Škoda Scala – prve oficijelne fotografije enterijera

3.78K
3
Podelite sa prijateljima:

U odnosu na Rapid, ovo je veliki napredak.

Za nedelju dana, debitovaće nova Škoda Scala. U skladu s tim, češka marka nas je „častila“ fotografijama enterijera novog kompaktnog hedžbeka, koji može da se pohvali kvalitetnijim materijalima i obiljem tehnologije.

Naravno, pred nama je unutrašnjost Scale u vrhunskom paketu opreme, sa opcionim DSG menjačem, kožnim tapacirungom i automatskim, dvozonskim klima uređajem. Tu je i opcioni digitalni klaster instrumentacije i 9,2-inčni displej info-zabavnog sistema na centralnoj konzoli.

Dok aktuelni Škodini modeli imaju ekran info-zabave integrisan u armaturnu tablu, novajlija dobija jedinicu u tablet stilu, što će se u godinama koje dolaze preseliti i u druge modele. Novo rešenje donosi i odsustvo brojnih fizičkih dugmića, što enterijer čini decentnijim i čistijim. Mada se tehnički radi o potpuno novom modelu, mogu se primetiti brojni detalji sa ostalih Škoda.

Ono što takođe pozdravljamo je što je češka marka odlučila da zadrži tradicionalnu ručnu kočnicu a ne sve češću elektronsku postavku.

Premijera je zakazana za 6. decembar u Tel Avivu, pred lansiranje na tržište koje će se desiti u 2019. Pratite premijeru uživo na AutoRepublici.

AutoRepublika

Izvor: Škoda

 

(3779)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Lepo. Ali ta varijanta će predstavljati 5% ukupne prodaje.
Dajte slike one klot verzije Škode, one koja će predstavljati 90% onih viđenih na drumu.
#badtothebone

Ercegovac

Чекам. суперб. плаг ин да видим шта ће зацијенити…
Живо ме интересује.

moron

Mogu samo da se nasmejem na fotografije ovog „opcionog enterijera“, jer može i aktuelni Superb da se dobije sličnog izgleda, ali tada „košta Boga oca“ 🙂