1. Home
  2. Vesti
  3. Kia priprema Sportage zategnutih bora
Kia priprema Sportage zategnutih bora
4

Kia priprema Sportage zategnutih bora

2.24K
4
Podelite sa prijateljima:

Postalo je uobičajeno da, kada se nekom modelu priprema zamena ili restilizacija, javnost počinje da bude bombardovana špijunskim snimcima, kamufliranim prototipovima i tizerima tipa „mic po mic“. Danas prenosimo najave za restilizaciju Kijinog popularnog modela Sportage, koji je na tržištu od 2021. godine.

Prateći druge modele brenda, Sportage će dobiti optiku sa očnjacima: imaće vertikalne jedinice farova. Svetla za maglu će ostati na istom mestu. S druge strane, izgubiće LED „bumerang“ svetla. Nova rešetka hladnjaka neće biti u obliku mreže. Branici i zadnja svetla će takođe biti drugačiji.

Što se enterijera tiče, krosover će zadržati displej, odnosno kombinovanu virtuelnu instrument tablu i ekran multimedijalnog sistema. pretpostavlja se da će materijeli završne izrade biti osveženi.

Još nema informacija o tehnici. Aktuelni Kia Sportage, u zavisnosti od tržišta, uključuje atmosferske benzinske motore 2.0 MPI i 2.5 GDI, turbo motore 1.5 T-GDI, 1.6 T-GDI i 2.0 T-GDI. Krosover je takođe dostupan sa dizel motorima 1.6 CRDi i 2.0 CRDi. Pored toga, model dolazi u obliku „blagog“ ili potpunog hibrida (postoje PHEV i HEV).

Restilizovana Kia Sportage će se naći u prodaji pre kraja ove godine – to je sama kompanija objavila u jednom od svojih nedavnih izveštaja.

AutoRepublika

(2239)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Nije lose, nije lose! Jos manje crne farbe i bice jos bolje! Prednji pult je jako lep! Konacno neko kome je uspelo da instrumente i tablet (uglavnom) integrise u pult!

MRN

Vraćaju tastere i točkiće umesto forsiranja taktilnih komandi … Vraćaju se na ono što Japanci nikada nisu ni napustili.

BB

Ovaj auto cijenim jer ima dobar raspored prostora… 👌

MRN

Istina živa.