1. Home
  2. Life
  3. Bezbednost
  4. Trinaestogodišnji Kanađanin slupao novi Lamborghini
Trinaestogodišnji Kanađanin slupao novi Lamborghini

Trinaestogodišnji Kanađanin slupao novi Lamborghini

171
5
Podelite sa prijateljima:

Policija u kanadskom zapadnom Vankuveru saopštila je da se vožnja trinaestogodišnjeg dečaka u Lamborghiniju završila nesrećom sa totalnom štetom, saopštila je osiguravajuća kompanija.

U saopštenju za javnost u sredu, policija je saopštila da je prošle nedelje pozvana da izvrši uviđaj o nesreći i da je pronašla Lamborghini Huracan teško oštećen u jarku.

Na licu mesta nije bilo nikoga, pa je policija krenula u potragu. Kasnije su rekli da su u saradnji sa vlasnikom vozila uspeli da uđu u trag trinaestogodišnjem vozaču, koji je priznao da je hteo da provoza prijatelja. Mladić je priznao i da nije mogao da kontroliše automobil po mraku i kiši.

Kris Bigland iz lokalne policije rekao je za CTV News da je Lamborghini na prodaju i da je izgleda da je vlasnik poverio ključeve tinejdžeru. „Naši istražitelji veruju da vlasnik nije znao za stvarnu starost vozača ili da nije imao dozvolu“, dodao je Bigland.

Maloletnik je optužen za prekoračenje brzine, neostanak na mestu udesa i vožnju bez dozvole po Zakonu o motornim vozilima.

AutoRepublika

(171)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Od ovakvog slomljenog Hurakana, čuveni autolimar Artur Tusik pravi ljepotana.Kad se pojavi problem sa peglanjem aluminijumskih profila on u pomoć zove svog pajdu, stručnjaka za varenje aluminijuma.

BB

Taj mali je imao više sreće nego pameti

S mile

Koliko mozga treba da ti fali, da ne vidis da dajes kljuceve detetu od 13god.
Jesi li ćorav prijatelju?

Laki

Gospode bože kakva neodgovornost.

Neko iz mase

99% azijati iz Hongkonga.