1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. Na Floridi se uz kupovinu Bugattija Chirona može besplatno dobiti Rolls-Royce Wraith
Na Floridi se uz kupovinu Bugattija Chirona može besplatno dobiti Rolls-Royce Wraith

Na Floridi se uz kupovinu Bugattija Chirona može besplatno dobiti Rolls-Royce Wraith

1.98K
1
Podelite sa prijateljima:

Strategija „kupiš jedan, drugi dobijaš besplatno” je pametna marketinška taktika za pokretanje poslovanja, ali je nema često u primeni kad su polovni automobili u pitanju. Ali, jedan prodavac na Floridi trenutno nudi besplatan Rolls-Royce Wraith svakome ko kupi Bugatti Chiron koji ima na inventaru. Zvuči primamljivo, zar ne?

Naples Motorsports je ranije ove nedelje objavio „specijalnu ponudu“ za pratioce na Facebooku u kojoj se navodi da će kupac uz kupovinu Bugattija Chirona iz 2021. besplatno dobiti Wraith iz 2018. godine. Dotični Chiron izgleda da je u odličnoj formi, sa nešto više od 2.000 milja na satu i izrađen je u dvobojnoj spoljašnjosti Grenade i Glacier.

Rolls-Royce je, slučajno, vrlo sličnog dizajna, sa srebrnim i smeđim dvobojnim spoljašnjim „kaputom“. Prema sajtu Naples Motorsportsa, prešao je preko 17.000 milja. Ko ne želi Chirona, platiće traženu cenu od 239.995 dolara.

Teško je proceniti vrednost bilo kog datog Chirona, s obzirom na to koliko ih je malo na tržištu i jedinstvene specifikacije svakog primerka posebno. Naples Motorsport ovde traži 3,85 miliona dolara za Chiron, što ga čini najskupljim koji je trenutno na oglasima u SAD. Takođe ima manje kilometara od tih automobila, što bi moglo da objasni veću cenu.

Verovatniji scenario je da je cena „Rolsa“ već uračunata u Bugattijevu cifru. Oduzmite cenu od Bugattija i cena pada na oko 3,6 miliona dolara što je manje-više u skladu sa drugim Chironima koji su trenutno na tržištu.

Za detalje oko samog Bugattija, oglas možete videti ovde

AutoRepublika

(1977)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Yrraf

Dobra ponuda ali nemam mesta u garaži pa ću ipak preskočiti. 😀