1. Home
  2. Vesti
  3. „Fiatovo pismo Deda Mrazu“
„Fiatovo pismo Deda Mrazu“
6

„Fiatovo pismo Deda Mrazu“

1.01K
6
Podelite sa prijateljima:

Ova godina će ostati upamćena u istoriji marke Fiat po tome što je bila godina povratka u život modela 600, koji se vratio na tržište transformisan u električni krosover, s tim što će u ponudi biti i termička verzija. 

Fiat punim kapacitetom radi na nizu novih modela koji će biti predstavljeni tokom sledeće godine. Dolaze potpuno novi i ažurirani modeli, a mediji prenose da podrška koju pruža matični Stellantis je odlučujuća da torinska marka potpuno obnovi svoju ponudu.

Jedan od najvažnijih događaja Fiata naredne godine je dolazak nove Pande koja će biti potpuno novo vozilo. Na tehničkom nivou neće imati nikakve veze sa aktuelnim modelom. Debitovaće na već poznatoj platformi bratskih modela uz novi dizajn i poznatu tehnologiju i mehaniku. Naravno, biće elektrifikovana iako će zadržati i mild hibridne verzije (MHEV), a imaće i nekoliko čisto električnih motora.

Sve ovo gore je već poznata stvar, a za kraj moramo navesti vest o potpuno novom modelu. Ako sve bude išlo po planu, u završnoj fazi 2024. godine na scenu će stupiti model koji treba da obeleži budućnost italijanske firme.

Ovaj novi model biće, imate pravo tri puta da pogađate, krosover, i to kompaktnih dimenzija. Godinama se spekuliše o odgovoru Fiata na Nissan Qashqai. Novi model će se zvati Multipla, a u planu je da zameni Tipa.

AutoRepublika

(1012)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Fiat da napravi nešto u klasi Nissan QQ-a ???
Pomozi Bože 😀

BB

Zar noje po „pravopisu“: Qashqai? 😜

s mile

SUV pa još Multipla…ili će pucati u sopstvenu nogu ovim potezom, ili će nas iznenaditi dizajnom.

Svakako im držim palčeve

Matija

Multipla je absolutno specifican model jer ima po 3 sedista u redu, sto zahteva povecanu sirinu vozila. Osim toga, Multipla je relativno kratak auto, po duzini priblizan Golfu. Dimenzije Kaskaia ne odgovaraju ovom receptu. Da li to znaci da ce Multipla da izgubi svojih 6 sedista u 2 reda? FIATu ne bih preporucio ovakvo kockanje sa imidzom Multiple!!!

Vladd

Multipla kao brend i model su prodali Kinezima . Panda je ok ali treba biti i 4×4 verzija. Na struju teško…😔