1. Home
  2. Prezentacije
  3. Nova Kia EV6 GT-Line Edition je električni porodični krosover
Nova Kia EV6 GT-Line Edition je električni porodični krosover
0

Nova Kia EV6 GT-Line Edition je električni porodični krosover

142
0
Podelite sa prijateljima:

Kia je sebi postavila cilj da njen najveći električni model postane referentan među kupcima koji su posvećeni poznatijim modelima i maksimalnoj održivosti. Južnokorejska firma je dodelila ovu ulogu modelu EV6, koji preuzima ingerencije ne baš uspelog modela Stinger.

Stinger je bio model sa sportskim karakterom koji je jedinstven u asortimanu i svom segmentu, sposoban da se suprotstavi dominantnim nemačkim limuzinama u D segmentu, a taj zadatak i Kia EV6 takođe može da ispuni. Brend je lansirao specijalno izdanje modela koje omogućava dodatno korišćenje prednosti čisto električne vožnje sa novom Kijom EV6 GT-Line Edition sa veoma sportskom, ali pitomijom genetikom koja se za sada prodaje u Holandiji.

Estetski, predstavlja avangardni dizajn koji ga razlikuje od ostalih modela u asortimanu, čuvajući njegov stil krosovera i svoje posebne detalje kao što su ručke na vratima koje se uvlače u karoseriju, lukovi točkova obojeni u boju karoserije ili 20-inčne aluminijumske felne, koji modelu daju bolji izgled, a istovremeno podižu visinu karoserije do tla za nekoliko milimetara.

Unutrašnjost se ističe električno podesivim prednjim sedištima presvučenim veganskom kožom i antilopom, kao i u aluminijumskim pedalama. Firma se odlučila da velikodušno pojača standardnu opremu, pretvarajući EV6 u veoma interesantnu opciju za zainteresovane kupce, u kojoj nema šta nema.

GT-Line Edition je opremljen elektromotorom na zadnjoj osovini koji generiše maksimalnu snagu od 170 kW (231 KS), povezan sa najvećom litijum-jonskom baterijom kapaciteta 77,4 kWh, nudi energiju za maksimalni domet od 504 kilometra sa jednim punjenjem, što je dovoljno za duga putovanja.

AutoRepublika

(142)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments