1. Home
  2. Vesti
  3. Ukradena četiri Ferrarija parkirana kod distributera
Ukradena četiri Ferrarija parkirana kod distributera
2

Ukradena četiri Ferrarija parkirana kod distributera

227
2
Podelite sa prijateljima:

Pre nekih desetak dana se dogodio nesvakidašnji slučaj u američkom prodajno-servisnom centru egzotičnih automobila koji je potencijalnim klijentima nudio vozila marke Ferrari. Naime, još uvek neidentifikovani kradljivci su ukrali četiri primerka superautomobila italijanskog brenda.

Nije retkost da ovakvi događaji budu registrovani onda kada veoma privlačni automobili budu parkirani na ulici, ili čak i u privatnoj ili javnoj garaži, ali priznaćete da je osetno drskije kada neko odluči da otuđi imovinu iz dobro štićenog prostora, kakvo predstavništvo trgovačke kuće svakako jeste.

Za sada je poznato da su u protivpravnoj akciji koja je sprovedena 25. februara u Njujorku, tačnije na Long Ajlendu, učestvovala najmanje tri lica, koja dakle nisu raspoznata. Ne samo što lopovi nisu identifikovani, čak ni nedelju dana nakon izvršenog nedela, već američka policija nema ni bilo kakvu predstavu o tome kako je zločin planiran, izvršen i gde bi vozila sada mogla da budu.

Lokalni mediji su preneli da je konkretno stradao zvanični servisni centar Ferrarija, a da su kriminalci razbili staklena vrata i prozore zgrade distributera i da su najpre pokrali brendirane aksesoare italijanske marke, nakon čega su došli u posed i nekoliko ključeva automobila parkiranih u objektu. Nisu objavljene informacije o tome koji konkretno modeli su ukradeni, ali odeljenje kriminalističke policije regije Nasau, isto tako nije pustilo u javnost ni informaciju o tome šta su bezbednosne kamere snimile i kako su ukradena četiri superautomobila.

Ipak, poznato je da su otuđeni sivi kabriolet iz 2014. godine, kao i plavi kabriolet koji je dve godine mlađi. Pored toga, nestala su i dva kupea, oba bela a jedan iz 2018. dok je drugi sklopljen ove godine. Lokalna policija je kasnije objavila da je moguće da je lopova bilo i više od onih koji su snimljeni, verovatno četiri ili možda čak i 5+. Policija je zamolila građane s važnim saznanjima da se jave…

AutoRepublika

(227)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Šta uraditi sa Ferrarijem kada ga ukradeš ? Nije to Yugo 45 😊

BB

Pa više ima Ferrarija u Americi nego Juguara…

A zašto se sad okomili na Ferrari? Izgleda koreanci popravili brave😜…
A svakako se ovakva vozila drže po garažama, još ako je okružena poljima koke, ko će to naći … 😂🤣