1. Home
  2. Vesti
  3. Honda Civic Si broji sate do zvaničnog predstavljanja
Honda Civic Si broji sate do zvaničnog predstavljanja
0

Honda Civic Si broji sate do zvaničnog predstavljanja

143
0
Podelite sa prijateljima:

Honda je predstavila novi Civic Si kupe još u novembru prošle godine na Salonu automobila u Los Anđelesu, ali u vidu prototipa. Što se serijskog modela tiče, za oči javnosti će biti dostupan u četvrtak. Njemu će se pridružiti i sedan verzija, u prigodnom video klipu u kojem će oba modela svoje performanse prikazivati na stazi.

Ispod haube Si modela se nalazi 1,5-litarski turbo benzinac, isti onaj koji se nalazi u regularnom Civicu. Ipak, u performantnijem Si izdanju je izvučeno više snage. Honda još uvek nije saopštila egzaktne brojke, ali trebalo bi da je reč o 260 Nm, i nekih 220-230 ks.

Hondin odgovor na VW Golf GTI i Ford Focus ST će biti u ponudi sa šestostepenim manuelnim menjačem kratkih hodova, uz još poneka unapređenja poput diferencijala sa ograničenim proklizavanjem, varijabilnim sistemom upravljanja i aktivnim amortizerima. Pored obelodanjivanja tehničkih specifikacija, Honda će objaviti i cenovnu listu.

 

(143)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments