1. Home
  2. Vesti
  3. Britansko odeljenje Dacije se silno trudi da dovede model Spring u tu zemlju
Britansko odeljenje Dacije se silno trudi da dovede model Spring u tu zemlju
1

Britansko odeljenje Dacije se silno trudi da dovede model Spring u tu zemlju

178
1
Podelite sa prijateljima:

„Spring ima ogroman potencijal u Velikoj Britaniji“, kaže šef Dacije u UK, Luk Broud. 

„Borimo se da centrala omogući uvoz Springa u našu zemlju. Još uvek nemamo nikakve zvanične informacije koje bih mogao da podelim sa medijima“, navodi Luk Broud. Kao jedan od razloga zašto Spring još uvek nije dostupan britanskim potrošačima navodi se činjenica da je automobil vrlo popularan u kontinentalnom delu Evrope.

„Imamo veliki broj narudžbina koje treba ispuniti, jer je Spring ekstremno popularan u Evropi“, kaže prvi čovek Dacijine divizije na Ostrvu. I u pravu je, jer električni krosover od početka godine beleži odlične prodajne rezultate na Starom kontinentu. Zaključno sa aprilom Spring je imao više od 9.000 registracija, a eksperti očekuju da će na kraju godine prikupiti oko 30.000 isporučenih jedinica.

Ukoliko „proleće“ ne stigne do Britanaca, prvi elektrifikovani model Dacije koji će tamošnji kupci moći da nabave biće hibridni Jogger koji bi trebalo da se pojavi u narednom periodu. „Ipak se nadam da će centala kompanije shvatiti da će Spring biti podjednako popularan u Velikoj Britaniji kao i u Evropi“, zaključio je Luk Broud.

AutoRepublika 

(178)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Nadam se da Britanci ne prate AR i ono što je nedavno preneo. Ili barem da ne pamte ono što je ranije pisao „Guardian“ o Dačijama iz Azije i koroziji.