1. Home
  2. Vesti
  3. Ovo (ispod folije) je Ford Mustang za 2024. godinu
Ovo (ispod folije) je Ford Mustang za 2024. godinu
0

Ovo (ispod folije) je Ford Mustang za 2024. godinu

145
0
Podelite sa prijateljima:

Ford je uveliko počeo sa radom na novoj generaciji svog modela Mustanga, i videćemo ga u izložbeno-prodajnim salonima već naredne godine. Nekoliko puta smo pisali o njemu i postavljali špijunske fotografije sa testova u javnosti, ali kompanija bi ga svaki put dobro maskirala da prikrije dizajn, pre nego što bude spreman za zvaničnu premijeru.

Ali kako to obično biva, pre ili kasnije, fotografije nemaskiranog modela su morale da izađu u javnost. I to se desilo ovaj put, a za tako nešto možemo da zahvalimo kolegama sa sajta Ford Authority. Oni su objavili fotografiju koja nam koliko-toliko pokazuje prednji deo novog Mustanga.

Možemo da uočimo da se veliki sportista neće izmeniti u većoj meri i opet će ga odlikovati horizontalni LED farovi. Pomalo razočaravajuć detalj za sve nas koji smo ljubitelji retro dizajna i nadali smo se ovalnim farovima. Na fotografiji je otvorena hauba, pa samim tim prednji deo možda izgleda pomalo čudno, ali kada znamo u kakvoj popularnosti Mustang uživa, teško da neko može da krivi Ford za ovakvu odluku.

Spomenućemo da je ranije na internet procurila i jedna od fotografija enterijera gde možemo da uočimo nikada veću ručicu menjača. U ovom slučaju to je desetostepeni automatski, ali će Mustang nastaviti da nudi i šestostepeni manuelni.

Inače, nismo sigurni gde su ove fotografije nastale, a Ford Authority smatra da se to desilo negde u Evropi ili Kini na osnovu pozicije registarske tablice na prednjem braniku. Novitet pod kodnom oznakom S650 bi trebalo da izgubi na masi i da pritom zadrži identične agregate. To znači da će kupci moći da biraju između 2,3-litarskog turbobenzinca sa 335 konjskih snaga i 5,0-litarskog atmosferca s 460 „grla“.

Ranije su postojale najave da će oba motora biti dostupna i u hibridnom izdanju, dok na „čistokrvnog“ električnog Mustanga ne bi treblo da polažemo neku nadu. Više o njemu možete da pročitate u priči koju smo nedavno pisali na ovu temu. A do tada, uživajte u priloženim fotografijama i sada kada je neko „načeo tortu“ nema sumnje da ćemo svakog dana viđati sve više i više informacija kao i fotografija.

AutoRepublika

(145)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments