1. Home
  2. Vesti
  3. Imamo fotografije druge generacije modela Mercedes-Benz GLE Coupe
Imamo fotografije druge generacije modela Mercedes-Benz GLE Coupe
0

Imamo fotografije druge generacije modela Mercedes-Benz GLE Coupe

829
0
Podelite sa prijateljima:

Na Instagramu su se večeras pojavile fotografije druge generacije kupeolikog krosovera iz Štutgarta. Pred nama je Mercedes-Benz GLE Coupe, čija se zvanično predstavljanje očekuje za par dana.

Sudeći po fotografijama, sve do A stuba je identično kao i kod standardne verzije modela GLE. Od te tačke nadalje imamo oštrije postavljen A stub, niži krov i postepeno spuštanje prema zadnjem dijelu, zbog kojeg ovaj automobil u imenu i poseduje riječ Coupe.

 

Zadnji dio krase tanja i oštrija svijetla, agresivniji difuzor, kao i proctor za tablicu smješten na braniku, umjesto na vratima prtljažnika.

Kada je motorizacija u pitanju, slobodno možemo očekivati identičnu postavku kao i kod običnog, takoreći “standardnog” SUV-a s oznakom GLE. Modeli GLE 350d i GLE 400d sa 2,9-litarskim šestocilindarskim dizel agregatom koji proizvodi 286, odnosno 330 konjskih snaga.

Za ljubitelje benzina tu će biti mod GLE 450 sa trolitarskim motorom, koji koristi postavku od redno postavljenih šest cilindara, a razvija 367 konjskih snaga. Dvolitarski dizel sa 240 konjskih snaga, koji nosi oznaku GLE 300d vjerujemo da se uopšte neće naći u kupeu.

Naravno tu će biti i AMG modeli u verzijama GLE 53 AMG sa 435 konjskih snaga i moćni V8 u GLE 63 koji će sigurno na asfalt prenositi preko 600 „konja“.

Za fotografije se moramo zahvaliti instagram korisniku s nadimkom Wilco Blok.

AutoRepublika

(829)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments