1. Home
  2. Vesti
  3. Najviše pozicionirano rukovodstvo kanadskog Hyundaija zanoćilo na ulici Toronta
Najviše pozicionirano rukovodstvo kanadskog Hyundaija zanoćilo na ulici Toronta
1

Najviše pozicionirano rukovodstvo kanadskog Hyundaija zanoćilo na ulici Toronta

158
1
Podelite sa prijateljima:

Veoma plemeniti motivi su podstakli najviše rangirane članove uprave korejskog diva Hyundaija, da provedu zimsku noć na ulicama Toronta. Povod je humanitarne prirode i doneo je prihod dobrotvornoj organizaciji u vrednosti od stotinu hiljada kanadskih dolara.

U aktivnosti namenjenoj ljudima veliko srca, učešća su uzeli predsednik firme Hyundai Canada, Don Romano kao i Kirk Meret, kao direktor kadrovskog odeljenja iste kompanije. Organizator događaja je bila asocijacija 360ºkids, čija je preokupacija u oblasti borbe protiv posledica pojave u kojoj mladi postaju beskućnici.

Solidarušići se valjda s tako nesrećnim individuama u ranom životnom dobu, top menadžeri su proveli hladnu zimsku noć na ulicama velikog kanadskog grada, pritom prikupljajući pomenutu sumu novca koja je već prosleđena ugroženim tinejdžerima.

Udruženje 360ºkids posebnu pažnju skreće na svu nehumanost okolnosti u kojoj čovek nema dom, posebno još ako je mlad. Sve je to dodatno naglašeno i u klimatskim pojasevima kojima pripada i Kanada, koju krase ledene zima. Iz tog razloga su aktivni brojni dobrovoljci koji pomažu omladini da se lakše nosi s teškim okolnostima, a akciji su se početkom marta priključili i pomenuti rukovodioci južnokorejskog društva.

Svako je mogao da učestvuje u tom događaju, a pomalo ironično i uz opravdanje u vidu tekuće zdravstvene krize, učesnici su se mogli prijaviti i za virtuelno prisustvo. Oni koji nisu bili u prilici da lično prisustvuju skupu, morali su da prilože najmanje stotinu kanadskih dolara, dok su oni koji su se našli na ulicama platili sumu od najmanje dve hiljade „kanađana“.

Dodatno, svi izložbeno-prodajni saloni Hyundaija iz Kanade su donirali pomenutih 100 hiljada dolara, na ime podrške mladima bez krova nad glavom.

AutoRepublika

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Sirenje siromastva u bogatom Zapadnom svetu je zastrasujuca pojava! Prema zvanicnoj statistici, u Nemackoj vise od 50% stanovnistva zivi u siromastvu i ako su zaposleni i imaju zaradu – ali od koje ne mogu da pokriju osnovne zivotne troskove. Politika nalazi resenje u kontinuiranom podizanju minimalne satnice. Primena ovih mera dovodi do povecanja cena proizvoda, tako da borba protiv siromastva pada na teret svih gradjana – sto je sasvim u redu. Medjutim potresi u svetskoj privredi, kao sto je korona a sada jos i Ukrajina, dovode do brzeg rasta cena nego sto je to rast najnizih plata. Cinjenica da ljudi… Pročitaj više »