1. Home
  2. Vesti
  3. Kraj za portal DriveTribe
Kraj za portal DriveTribe
0

Kraj za portal DriveTribe

229
0
Podelite sa prijateljima:

Projekat koji su otpočeli Ričard Hamond, Džejms Mej i Džeremi Klarkson i zvanično se obustavlja. 

Čuveni trojac koji se proslavio u Top Gearu, a nastavio sa radom u Grand Touru, pre pet godina osnovao je sopstveni portal/društvenu mrežu za automobilizam i sve ostale srodne aktivnosti. Čitava priča zamišljena je tako da se da prostor korisnicima portala da samostalno stvaraju materijal i razmenjuju isti sa drugim članovima tog veb sajta.

Ideja je, u suštini, bila dobra, no svemu je došao kraj nakon što je krenula pandemija korone. Hamond, Mej, i Klarkson navode da je zbog posledica pandemije, kao i nestašice mikročipova došlo do umanjivanja budžeta za marketing kod automobilskih proizvođača, zbog čega su prihodi drastično opali (šta li tek da kaže AutoRepublika)…

„Razočarani smo što su prilike u industriji, potpomognute pandemijom, stvorile nemoguće uslove za dalji opstanak posla u aktuelnoj formi. Sa velikim uzbuđenjem iščekujem da vidim u kakve će se neprilike uvaliti Hamond i njegova ekipa koji će nastaviti da vode profile na društvenim mrežama“, napisao je Džeremi Klarkson.

Dakle, kao što se da videti, i suprotno onome što su preneli brojni strani mediji, DriveTribe neće u potpunosti nestati. Oni će nastaviti da postoje na društvenim mrežama, pre svega YouTubeu i Instagramu, gde su i prošle godine imali ogroman broj „reakcija“ publike.

No, ti nalozi biće sada pod upravom Ričarda Hamonda, ali će mu društvo praviti i do sada poznata lica sa DriveTribe YouTube kanala. Hamond je već najavio da će sa vremena na vreme društvo mu praviti Džejms Mej, a može se očekivati i pojavljivanje čuvenog Džeze.

„Oduševljen sam što imamo priliku da sačuvamo vezu sa našom fantastičnom zajednicom“, napisao je Hamond koji je već počeo da upravlja ekipom koja stoji iza angažmana DriveTribea na društvenim mrežama. Šta više, objavili su i prvi video u čast „novog početka“, koji možete videti u prilogu:

(229)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments