1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Manhart dodatno naoštrio BMW M8 Competition (GALERIJA)
Manhart dodatno naoštrio BMW M8 Competition (GALERIJA)

Manhart dodatno naoštrio BMW M8 Competition (GALERIJA)

809
0
Podelite sa prijateljima:

Bavarska perjanica je i u fabričkom izdanju izuzetno poželjan automobil, ali ga je Manhart učinio još atraktivnijim. 

Pomenuta tjunerska kuća je vrlo aktivna u prethodnih nekoliko nedelja, a sada su prikazali još jednu svoju kreaciju. Kao baza poslužio je BMW M8 Competition. Manhart je najavio da će stvoriti svega 10 primeraka ove unapređene luksuzne krstarice.

Tjuneri su se prvo pozabavili motorom koji sada isporučuje neverovatnih 823 ks i 1.070 Nm, što je značajno uvećanje naspram originalnih 625 ks i 750 Nm. Manhart navodi da je izmenjen turbo punjač, kao i interkuler i izduvni sistem. Četvorostruki završeci izduvnog sistema izrađeni su od nerđajućeg čelika. Pored svega toga, postavljen je i novi centralni kompjuter za kontrolu pogonske jedinice.

Poradilo se i na ogibljenju, zarad boljeg vozačkog ugođaja, a postavljene su i specifične Manhartove felne od 21 cola. Naravno, došlo je i do niza izmena na vizuelnom planu uz postavljanje novog prednjeg spojlera, suknjica, kao i difuzora. Sve je dovelo do toga da se dodatno istakne fenomenalan mat plava boja koja krasi ovaj tjunirani M8.

Što se tiče enterijera, ovde nije bilo većih promena. Uz malo umetaka od ugljeničnih vlakana tu je i nešto drugačiji upravljač, ovaj put obložen alkantarom.

AutoRepublika 

(809)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments