1. Home
  2. Vesti
  3. Top Gear izabrao Hyundai i20 N za automobil godine
Top Gear izabrao Hyundai i20 N za automobil godine
0

Top Gear izabrao Hyundai i20 N za automobil godine

724
0
Podelite sa prijateljima:

Korejski hot heč okitio se laskavim priznanjem.

Hyundai i20 N dobio je još jednu nagradu. Redakcija magazina Top Gear mu je nakon titule “Performantnog automobila godine” dodelila još jednu, možda i prestižniju “Automobil godine”.

Džek Riks, glavni i odgovorni urednik britanskog automobilskog časopisa istakao je da je ovde reč o fantastičnom vozilu u svakom aspektu. “Osim što smo ga temeljno testirali na stazi, sa i20 N smo se uputili i u australijsku pustinju gde se ovaj hot heč odlično snašao van svoje zone komfora. Bilo je nemoguće ne proglasiti ga za automobil godine”, naveo je Riks.

Podsetimo, i20 N je pripadnik B segmenta, gde su ovakvi modeli došli do praga izumiranja… Primera radi Fabia odavno nema hot heč izdanje, kao ni 208-ica, Clio…

Top Gear je takođe iskoristio priliku da proglasi Hyundai za “Brend godine”. Korejci su dakle ostvarili dvostruku pobedu, a redakcija Top Geara u prvi plan je stavila hrabrost Hyundaija sa plasiranjem hot heč modela poput i20 N i i30 N, ali i posvećenost novim tehnologijama kroz automobile kao što su Nexo i Ioniq 5.

AutoRepublika 

(724)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments