1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota Aygo X – poznate cene za francusko tržište
Toyota Aygo X – poznate cene za francusko tržište
6

Toyota Aygo X – poznate cene za francusko tržište

2.89K
6
Podelite sa prijateljima:

Japanski mališan definitivno nije jeftino vozilo…

Toyota je nedavno predstavila novu generaciju modela Aygo, koji je sa novim izdanjem prešao kratak put od hečbeka do krosovera. Sada stižu i vesti iz nekolicine zapadnoevropskih zemalja u vezi sa cenama noviteta.

U Francuskoj će Aygo X imati početnu cenu od 15.990 evra. Uvodni paket opreme nosi naziva Active i poseduje kompletan sistem Toyotinih naprednih aktivnih bezbednosnih sistema, od AEB-a sa detekcijom pešaka i biciklista, do adaptivnog tempomata…

Sledeći trim je Design i košta 17.990 evra. On donosi dvobojnu karoseriju, felne od 17 cola, ekran u kabini od 8 cola koji je kompatibilan sa sistemima Android Auto i Apple CarPlay.

Naredni paket opreme je Collection (19.490 evra). Kupac ovde dobija sve što i u prethodnom trimu, ali i točkove od 18 inča, kao i ekran od 9 inča za kontrolu informativno-zabavnog sistema.

Najprestižniji Aygo X nosi sufiks Air Limited i staje čak 21.490 evra u Francuskoj! Ovde se dobija i platneni krov, JBL audio sistem, grejači u prednjim sedištima, polukožne presvlake na sedištima, ali i CVT menjač.

Naravno, svi trimovi koriste isti agregat – jednolitarski atmosferski trocilindarski benzinac sa 72 ks. Ovaj motor standardno dolazi uparen sa petostepenim manuelnim menjačem.

Ostaje da se vidi kakve će cene biti za Aygo X u Srbiji…

AutoRepublika 

(2887)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Naredni paket opreme je Collection (14.490 evra).“

Pogrešna cena, ako smem da primetim 🙂

Zvezdan Božinović

Ispravka izvršena. Hvala!!!

moron

Ona niža cena mi se nekako više dopadala … 🙂

igi

Biće skup a motor slabašan.

TheStig

E cuj 21 490 evra?!Pa da je pozlaćena ne vrijedi toliko. Znači cijena za naše tržiste ovog paketa od jedno 17-18 000 evra 🤣Kad skontam da se prije 10 godina mogao kupiti hatchback za daleko manju cifru i to dobro opremljen dođe mi tačno da zaplačem.

bgd

odlican vic