1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Manhartovom izdanju (GALERIJA)
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Manhartovom izdanju (GALERIJA)
6

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Manhartovom izdanju (GALERIJA)

1.61K
6
Podelite sa prijateljima:

Manhart je unapredio Giuliju QV i napravio od nje još snažniji automobil.

Retko se dešava da ova tjuning kuća radi sa italijanskim vozilima, ali konačno smo i to dočekali. Ova kreacija ima zvaničan naziv Manhart Giulia QV600, i kao što samo ime kaže bazirana je na Alfi Giuliji u prestižnoj i potentnoj Quadrifoglio verziji.

Pod haubom je i dalje Alfin, ili bolje reći Ferrarijev, 2,9-litarski V6 agregat koji dobio određene izmene. Manhart je stavio drugačije turbo punjače, a ujedno su i postavili novu centralnu kompjutersku jedinicu. Pored toga, ugrađen je i izmenjeni izduvni sistem…

Sve je to rezultiralo u drastičnom povećanju snage. Tako ova Giulia razvija čak 653 ks i 790 Nm, što je više i u odnosu na GTA varijantu italijanskog supersedana. Fabrički automatski osmostepeni menjač nije menjan, a snaga se i dalje u purističkom stilu prenosi samo na zadnje točkove. Nažalost, nije saopšteno kakve su sada performanse predmetnog automobila, ali nema sumnje da su bolje od fabričkih, jer se ipak radi o velikom skoku snage.

Naravno, tjuneri su posebnu pažnju posvetili eksterijeru ove limuzine. Manhart je odabrao za bazu crnu boju, a monotoniju su razbili žutim umecima. Ovakva Giulia koristi točkove od 20 cola, a i same felne imaju žuti okvir, kako bi se ispratio stil ostatka vozila.

Pa, koliko bi vas koštala ovakva Giulia QV600 u Manhartovom izdanju? Iz kompanije su saopštili da će stvoriti samo deset primeraka, te da će početna cena iznositi visokih 119.500 evra…

AutoRepublika 

(1607)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Iznogud

Visokih? Ne kenjaj, to je cijena bmw3 sa automatskom klimom i trocilinsricnim motorom od 135 KS.
Ovo je makina!

BB

Neki dan si se žalio na ubrzanje, čuli te pa nabrijali auto. I cijena nije velika za auto serije 10 komada. Pitam se ko li će kupiti ostalih devet 🤣😂🤣😂

Iznogud

Ja, ako Musa da pare. Nije cijena uopce velika. Običan kompas sa 1.3 motorom košta 42k eura, onaj bmw dizel jednom predstavljen ovdje sa par opcionalna košta 74k eura tada a danas još i više…tako da je ovo bagatela a i ekskluziva kojoj će cijena samo rasti.

BB

Neki dan gledao Compass 1.33 sa automatskim menjačem, solidna oprema (nije vrhunska) 25000 EUR

Renault Terminator

Ova se ne stigne od tjunera popeti ni na auto voz već se pokvari.🤣comment image

Iznogud

Jeb ti tjunera kad farove ne promijeni…pa nek košta šta košta.