1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Ovo se desi kad Audi dozvoli pripravnicima da samostalno naprave automobil
Ovo se desi kad Audi dozvoli pripravnicima da samostalno naprave automobil
0

Ovo se desi kad Audi dozvoli pripravnicima da samostalno naprave automobil

8.73K
0
Podelite sa prijateljima:

Izgleda da je veoma zabavno biti pripravnik u Audiju. 

Nemačka marka dozvolila je svojim pripravnicima u razvojnom odeljenju da puste mašti na volju i poigraju se na osnovi aktuelnog TT-a. Ekipa se zdušno prihvatila posla i predstavila jedan krajnje interesantan automobil.

Svoje delo odlučili su da nazovu Audi TT Safari, te sam naziv upućuje na izgled vozila. Očito inspirisani Safari trendom koji u poslednje dve, tri godine dominira na tjuning sceni pripravnici su odradili odličan posao!

Za one koji nisu upućeni, Safari podrazumeva preradu automobila namenjenog za upotrebu na asfaltu za izazove na svim terenima, kakvi se recimo mogu sresti na Dakar reliju.

Kako bi njihov automobil bio kadar „stići i uteći“, pripravnici su se odlučili da mu podare značajno veći klirens, gume za terensku vožnju, kao i dodatna svetla za lakšu vožnju tokom noći. Mehanika je ostala ista, a zarad estetskog momenta dizajnirana je posebna kombinacija boja.

Na automobilu dominira žuta boja, te su i stakla „požutela“, a slično se dogodilo i u unutrašnjosti vozila gde je ova boja prisutna gde god da se pogleda.

Najveću promenu pripravnici su napravili na zadnjem delu automobila gde su izradili specijalno postolje gde su postavljene dve rezervne gume, preko potrebne za bilo kakav endurance automobilski izazov.

Sve u svemu, pripravnici, odlični ste!

AutoRepublika 

(8725)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments