1. Home
  2. Vesti
  3. Evo koliko će koštati Volkswagen Taigo u Nemačkoj
Evo koliko će koštati Volkswagen Taigo u Nemačkoj
2

Evo koliko će koštati Volkswagen Taigo u Nemačkoj

7.33K
2
Podelite sa prijateljima:

Nismo ni očekivali da će biti pristupačan.

Polako, ali sigurno, i velikoserijski proizvođači se upuštaju u avanturu sa kupeolikim SUV modelima. Videli smo to kod Renaulta i Arkane, a sada i sa Volkswagenom.

Brend iz Volfzburga obelodanio je internet konfigurator za Taigo na matičnom tržištu. Ovaj novitet biće dostupan u tri trima, osnovni, zatim Life i Style. No, i u bazičnoj opremi Taigo ima poprilično dug spisak opreme.

U osnovnom trimu može se pohvaliti sa LED svetlosni grupama, multifunkcionalnim volanom podesivim po dubini i visini, zatim digitalnom instrumentalnom tablom, limiterom brzine, elektro podesivim i grejanim retrovizorima, i raznim drugim naprednim aktivnim i pasivnim bezbednosnim sistemima. Inače, ova varijanta postavljena je na čelične felne od 16 cola.

Pomenuta verzija koristi jednolitarski turbo agregat sa tri cilindra koji dostavlja 95 ks i uparen je sa petostepenim manuelnim menjačem. Za tu verziju u Nemačkoj neophodno je izdvojiti 19.350 evra.

Za potentniji motor 1,0 TSI sa 110 “grla” mora se uzeti i skuplji paket opreme – Life, a to onda cenu podiže na 22.440 evra. Najprestižnija varijanta je Style koja ima pravo i na četvorocilindarski 1,5 TSI agregat (150 ks), no takav Taigo staje više od 30.000 evra!

Cene za nemačko tržište:

Motor i menjač Taigo Life Style
1.0 TSI 95 ks M5 19.350 € 22.440 €
1.0 TSI 110 ks DSG 7 25.655 € 28.375 €
1.5 TSI 150 ks DSG 7 30.410 €

AutoRepublika 

(7328)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
TheStig

Škoda Fabia 1.0 tsi na aparatima.

Smorili vise

Za ove pare moze da se kupi i auto.