1. Home
  2. Vesti
  3. Jaguar i Land Rover i dalje muče muku sa nepouzdanošću
Jaguar i Land Rover i dalje muče muku sa nepouzdanošću
0

Jaguar i Land Rover i dalje muče muku sa nepouzdanošću

514
0
Podelite sa prijateljima:

Prvi čovek JLR-a, Tijeri Bolor, navodi da je glavna boljka vozila britanskih brendova slaba pouzdanost.

Bolor, koji je na čelo ove kompanije stao tokom prethodne jeseni, kaže da je prioritet njegovog plana za revitalizaciju obe marke povećanje pouzdanosti. “Naši rezultati su neprihvatljivi. Ali, znamo kako to da popravimo”, rekao je šef Jaguara i Land Rovera.

On je naveo da ovde nije reč o nauci. “Potreban je samo naporan rad”, kaže Tijeri Bolor i dodaje da su poboljšana već uočena u 2021. godini. Prema njegovim rečima, poboljšana odnosno uvećana je kontrola čitavog lanca snabdevanja, te su već tokom ove godine popravke u garantnom roku opale za trećinu.

Tijeri Bolor uvodi digitalizaciju na velika vrata u JLR, s tim da insistira da je dobar dizajn komponenti i delova osnovni uslov za njihovu pouzdanost odnosno kvalitet.

Jaguar i Land Rover se poslednjih nekoliko godina bore sa izuzetno lošim “glasom” da su nepouzdani. No, to pokazuju i nezavisne studije. Prema istraživanju britanskog portala What Car Land Rover je završio kao poslednji što se tiče pouzdanosti.

Rezultat je još gori ako se zna da je učestvovala 31 marka, te da je Land Rover za 10% lošiji od proizvođača koji se našao na 30. poziciji. Britanski proizvođač imao je ocenu od 78,2%.

Očito je da će podizanje pouzdanosti na daleko viši nivo biti od ključne važnosti za uspeh renesanse posrnulih ostrvskih brendova.

AutoRepublika 

(514)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments