1. Home
  2. Vesti
  3. Maserati Alfieri stiže u maju naredne godine
Maserati Alfieri stiže u maju naredne godine
0

Maserati Alfieri stiže u maju naredne godine

244
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač najavio je premijeru dugoočekivanog modela za proleće 2020. godine. 

Biće to prvi automobil Maseratija nakon što će se spojiti FCA i PSA. Već smo pisali o tome šta bi eventualno moglo da se dogodi sa Maseratijem i Alfa Romeom nakon spajanja pomenutih automobilskih grupacija.

Alfieri smo imali prilike da vidimo kao konceptualni model pre pet godina. Iako je tada čitava javnost bila oduševljena sa dizajnom prikazanog automobila, Maserati iz nekog razloga ipak nije plasirao i serijsku varijantu.

Ipak, ta nepravda će se uskoro rešiti. Italijanska marka uveliko radi na razvoju ovog automobila i zvanična premijera biće u maju naredne godine.

Malo je toga poznato o Alfieriju. Prema inicijalnim informacijama trebalo je da u ponudi budu hibridna varijanta ali i potpuno električna verzija. Ipak, čelnici proizvođača sa Apeninskog poluostrva za sada nisu davali precizne podatke.

Maserati sa Alfierijem otpočinje svoju renesansu i planiraju da do 2022. godine plasiraju četiri potpuno nova automobila.

AutoRepublika 

(244)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments