1. Home
  2. Video
  3. Kako to izbliza izgleda kada te neko pretiče brzinom od 332 km/h (VIDEO)
Kako to izbliza izgleda kada te neko pretiče brzinom od 332 km/h (VIDEO)
2

Kako to izbliza izgleda kada te neko pretiče brzinom od 332 km/h (VIDEO)

5.93K
2
Podelite sa prijateljima:

Kako da osetite duh pokreta koji sa sobom nose transportna sredstva marke Boeing, ali ne na aerodromu, već na autoputu? Jedan vozač kabrioleta je to u više navrata imao prilike da doživi.

Kao što svi znamo, nemački autoputevi, u narodu poznati pod imenom autoban, ostaju na pojedinim deonicama legalni za vožnju bez brzinskih ograničenja kretanja. To se uskoro može promeniti, zavisno od rezultata predstojećih parlamentarnih izbora, a ponovo se čuju glasovi (zelenih) koji bi da, iz ekoloških razloga, uvedu neke razumne limite brzine kretanja na nemačkim najbržim sekcijama putne infrastukture. Dotle, tamo je i dalje moguće bez ikakvih pravnih posledica, poterati automobil brzinama koje debelo prevazilaze granicu od 300 km/h.

Sam pogled izvana na moćni automobil koji probija barijeru od 300 kilometara na sat veoma lako impresionira posmatrača. Tako je jedan vozač kabrioleta rešio da i ostalima ponudi uvid u to kakav je osećaj kada opušteno voziš autoputem nekom brzinom prikladnom za uživanje na otvorenom, a odjednom, i čini se od nikud, te pretekne „leteća limuzina“.

Objekat koji nisko leti se zove Mercedes-AMG E63 S, i pojedinim sprintovima dostiže i pomenutu granicu od 332 km / h! Razlika u brzini kretanja između dva Mercedesa čini da se lako pomisli kako kabriolet maltene „stoji u mestu“, što naravno nije tačno.

Pogledajte kako izgleda to u različitim scenarijima brzine kretanja dva vozila na nemačkom autoputu.

AutoRepublika

 

(5926)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

dogovoren snimak, što bi rekli FAKE, ali naravno velika razlika u brzini…
bdw, dobre mečke

don

Ovo smo ja i Rajković,kad on voli kabriolete, a koliko sam brzo vozio svjedoci deformacija objekta pa se ljudima od b klade učinila e AMG.🤪🍻