1. Home
  2. Vesti
  3. Procurela fotografija boka dolazećeg kupea BMW Serije 2 (G42)
Procurela fotografija boka dolazećeg kupea BMW Serije 2 (G42)
0

Procurela fotografija boka dolazećeg kupea BMW Serije 2 (G42)

260
0
Podelite sa prijateljima:

Pre dva dana smo pisali o najmoćnijem izvođenju dolazećeg kupea iz BMW-ove Serije 2, koje se očekuje za nekih osamnaest meseci, dok vam danas donosimo i, navodno procurele fotografije „civilne“ varijante noviteta, kako spreda, tako i stražnjice, uz najsvežiju sliku bočne siluete simpatičnog minhenskog sportiste.

Premijera „obične dvojke“ se očekuje, kako pišu inostrani mediji, tokom narednih meseci, ali s obzirom na gustinu curenja fotografija, ne bismo se začudili da ga vidimo na zvaničnom debiju već u prvom delu maja.

Dakle, na naslovnoj fotografiji koju je doneo blog DeCoches, vidi se profil generacije G42 koji otkriva da će na prednjem kraju biti primenjen kockasti stil uz izražene takve lukove točkova i na zadnjem delu kupea. Karakterističan je i oštar nabor karoserije, kao i tradicionalni Hofmajsterov stub na zadnjem kraju, za razliku od većeg kupea iz Serije 4. Ručice za otvaranje vrata su izvedene u istom stilu kao one na baterijskom kupeu i4, što će uostalom biti standard na budućim modelima bavarske marke.

Na fotografiji se prepoznaju točkovi s felnama od lake legure prečnika 19 inča, uz ogromne kočne diskove koji se ugrađuju u performantne modele. Donjom sekcijom bokova dominiraju crne suknjice, nalik onima na limuzini i kupeu M3 i M4. Sve to nam kaže da gledamo u izvođenje s oznakom „M Performance“, odnosno ono s nalepnicom M240i ili pak M245i, zavisno od izlazne snage pogonskog bloka.

Bočni profil kompletira sliku o budućoj Seriji 2 koja je prvi put procurela u aprilu 2020. godine, kada smo mogli da vidimo prednji i zadnji kraj, a što smo vam predstavili ponovo i danas.

AutoRepublika

(260)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments