1. Home
  2. Vesti
  3. Audi se prepolovio nakon udarca u drvo
Audi se prepolovio nakon udarca u drvo
3

Audi se prepolovio nakon udarca u drvo

2.26K
3
Podelite sa prijateljima:

Tužna i opominjuća priča nam stiže iz susedne Rumunije, gde se 34 godine star vozač svojim Audijem A6 zakucao u drvo pored puta, pri brzini od 130 km/h, što je uslovilo njegovu trenutnu pogibiju. O jačini udarca u drvo govori i činjenica da se nemačka limuzina prepolovila nakon kontakta.

Incident se dogodio pre par dana, tačnije u ponedeljak u zoru, na putu DN 38 u ataru regije Konstanca, nakon što je pomenuti mladi čovek izgubio kontrolu nad besnim automobilom zakucavajući se u obližnje stablo. Iako istraga još uvek nije kompletirana, preliminarne informacije govore o tome da je mučenik stradao zbog totalno neprilagođene brzine kretanja uslovima na kolovozu.

Udarac je bio toliko snažan da su oštećenja pretrpela i obližnja stabla jer su se neki polomljeni delovi s Audija razleteli kao šrapneli po okolini. Točkovi sa havarisanog automobila su pronađeni nekoliko desetina metara daleko od mesta nesreće, izvestila je javnost ekipa policije koja je pristigla na mesto nesreće. U isto vreme, stigla je i medicinska ekipa, ali su povrede koje je vozač zadobio bile nespojive sa životom. Sreća u nesreći je da je čovek bio sam u automobilu.

Očekuju se rezultati detljne istrage koju bi trebalo da sprovede policija, ali je i bez toga prilično jasno da neodmerena brzina često vodi direktno u smrt.

Sličan, šokantan događaj je zabeležen i pre dve godine kada su fotografije još jednog „obezglavljenog“ Audija, ovoga puta krosovera Q7 obišle svet. Udes se dogodio u Rusiji, ali je ovaj put vozač imao sreće „kao nikada niko“, jer se izvukao samo sa minornim povredama. Uspeo je čak i da pobegne s mesta udesa pre dolaska policije.

U ovom slučaju, istraga je došla do zaključka da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udarivši zato u obližnji stub, dok je SUV rastavljen na dva dela po vertikali, odnosno po sredini vozila, negde iza prednjih sedišta.

AutoRepublika

(2264)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Nažalost, ovako prepolovljen automobil može biti samo kad je naknadno posle udesa taj automobil spojen od dva. Ima dosta klipova na YT kako ih spajaju od dva da se ne prepozna. Ali, nikad više nemaš kvalitet i strukturalnu jačinu kao što je kad iz fabrike izađe.

Mada, ni da je automobil bio bez popravki ne bi vozač imao sreće pri toj brzini.

Renault Terminator

Pri toj brzini i tenk bi pukao na pola.Brzina je zaheba stvar.

moron

Jezive scene …
Pre 5-6 godina sam u CG video slično „prepolovoljenu“ Opel Astru.
Užas.