1. Home
  2. Video
  3. Peugeot 508 PSE u akciji na stazi (VIDEO)
Peugeot 508 PSE u akciji na stazi (VIDEO)
3

Peugeot 508 PSE u akciji na stazi (VIDEO)

1.04K
3
Podelite sa prijateljima:

Potentni plug-in hibrid pokazao je da ima šta da kaže i na trkačkoj stazi. 

Peugeot okreće leđa GTi nasleđu i u budućnosti će njegovi performantni modeli nositi PSE značku. Prvi automobil PSE familije jeste 508-ica koja je nedavno startovala sa prodajom.

Hibridni sklop koji čine jedan 1,6-litarski turbo benzinski agregat i dva elektromotora ukupno raspolaže sa 360 ks i 520 Nm. Prevedeno u performanse to je dovoljno za ubrzanje do 100 km/h za svega 5,2 s, dok je maksimalna brzina elektronski limitirana na 250 km/h. Kako je ovo plug-in hibrid, on se može kretati i koristeći isključivo električnu energiju, te mu je tada domet skromnih 42 km.

Pa, kako sve to izgleda na stazi? Pogledajte u video-snimku ispod:

(1039)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Otima se lavic..pretezak je,tezina ubi performanse.Ali ok,nije lose.

Saša

Zvuk mu je odličan

Mad Max

Lav