1. Home
  2. Video
  3. Neviđeno: BMW predstavlja iNext koncept u transportnom avionu (VIDEO)
Neviđeno: BMW predstavlja iNext koncept u transportnom avionu (VIDEO)
0

Neviđeno: BMW predstavlja iNext koncept u transportnom avionu (VIDEO)

203
0
Podelite sa prijateljima:

Bavarski proizvođač automobila je u javnosti plasirao brojne tizere sledeće generacije čisto električnog Vision iNext koncepta, a svetska premijera ovog krosovera koji koristi tehnologiju autonomne vožnje će se dogoditi u ponedeljak.

Poslednji u nizu video klipova otkriva izgled čeonog i zadnje dela krosovera, a prikazuje I crteže koji dodatno otkrivaju izgled eksterijera i unutrašnjosti iNext koncepta.

Međutim, pre konačnog skidanja vela sa noviteta, BMW je očigledno postigao dogovor sa kompanijom Lufthansa, odnosno njenim odeljenjem koje se bavi organizacijom prevoza robe (Cargo), kako bi predstavio svoju viziju budućnosti na četiri udaljene destinacije u samo pet dana. Radi se o gradovima: Minhen, Njujork, San Fracisko i Peking, a predstavljanju će prisustvovati više od 300 novinara.

“iNext je naš predlog budućnosti. Zato je jedini logičan potez da ga predstavimo svetskoj publici na potpuno novi, do sada neviđen način,” rekao je Klaus Frojlih, član upravnog odbora kompanije BMW AG, koji je bio zadužen za razvoj. “Ovim letom preko sveta (World Flight) započinjemo globalnu “žurku” sa našim konceptom.”

Juče je Lufthanzin Boeing 777F, inače najnapredniji i najefikasniji avion na svetu u svojoj klasi, dotakao tlo San Francisca, sa dragocenim teretom u odeljku za tovar. Grad na zapadu Amerike se našao u protokolu poseta neposredno nakon Njujorka.

Prezentacija je, od momenta sletanja aviona do trenutka napuštanja međunarodnog aerodrome u San Francisku trajala samo četiri sata, kako bi i zainteresovani Azijati bili u prilici do dobiju svoju porciju budućnosti.

Prva I jedinstvena konferencija za štampu je održana još u avionu, a kako je to izgledalo, pogledajte u video klipu iznad.

 

(203)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments