1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai predstavio i20 N-Line (GALERIJA)
Hyundai predstavio i20 N-Line (GALERIJA)
7

Hyundai predstavio i20 N-Line (GALERIJA)

347
7
Podelite sa prijateljima:

Hyundaijev adut u B segmentu je još jedan model ove marke koji je dobio sportski orijentisan N-Line trim. 

Hečbek u N-Line izdanju se značajno razlikuje od standardne varijante. Vidimo novi prednji odbojnik kao i drugačiju rešetku. Izmena ima i na zadnjem delu vozila gde su postavljeni takođe drukčiji odbojnik, potom dizufor koji inkorporira trouglasta svetla za maglu, a tu su i dvostruki ovalni završeci izduvne cevi. Hyundai i20 N-Line dolazi sa aluminijumskim felnama od 17 cola.

Osim specifičnih boja namenjenih ovom hečbeku, promene su nastavljene i u kabini. Unutra su N sportska sedišta sa kontrastnim crvenim šavom, potom N upravljač, kožna obloga ručice menjača, aluminijumske pedale… Osim toga, kako bi učinili automobil uzbudljivijim, dizajneri Hyundaija ubacili su na nekoliko mesta u enterijeru plastične crvene umetke.

Hyundai i20 N-Line donosi ponudu od dva agregata. Prvi je atmosferski 1,2-litarski benzinski motor koji isporučuje 84 ks, a drugi je jednolitarski turbo trocilindraš koji dolazi u dve konfiguracije – do 100 ili 120 ks. Kod pogonske jedinice sa 100 ks kao opcional nudi se sistem blagog hibrida od 48 V, dok je ovaj sistem standard za snažnije izdanje.

Nova varijanta korejskog modela u B segmentu biće dostupna u Evropi od proleća naredne godine.

AutoRepublika 

(347)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

7 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pa, ako novi golf ili novi leon, mada pripadaju C segmentu, u varijanti TSI90 mogu sa ponosom da dolaze sa 5MT, onda valjda i novi i20 u varijanti motorizacije 1,0 T-GDI 100 „ima pravo“ da dodje sa 5MT …
A kakve će biti cene, videćemo. Srpske cene za novi i10 baš i ne obećavaju. Čak i sa 1,0 sa 67 ks on u Srbiji može biti skuplji od „odlazećeg“ yarisa 1,5 sa 111 ks …
https://www.hyundai.rs/upload/document/cenovnik_novi_i10.pdf

Yankee

Bas lepo izgleda, steta sto se ne prodaje u Americi.

moron

Misliš da bi sa atmosferskim 1,2 od 84 ks i 5MT imao više kupaca nego naš „mučeni“ 500L za USA ?

Yankee

Sa takvim motorom predpostavljam da je ciljao tu negde na Chevy Spark kao glavnog konkurenta, tako da bi verovatno prodali mozda 30.000-40.000 godisnje. Hyundai ima dosta vise salona u Americi i bolju reputaciju od Fiata pa verujem da bi se bolje prodavao.

D_C

Mislim da ovo nije konkurencija za Spark-a, kome bi takmac trebalo da bude Hyundai i10. Ovo je pandan Fiesti i sl.

Yankee

Onda znaci u klasi sa americkim Hyundai Accentom. Mada sam gledao dimenzije, Accent je poprilicno veci.

D_C

To je to. S ove strane bare imaju zasecen rep pa su kraci.