1. Home
  2. Vesti
  3. Uskoro stiže hibridni Jeep Wrangler
Uskoro stiže hibridni Jeep Wrangler
2

Uskoro stiže hibridni Jeep Wrangler

145
2
Podelite sa prijateljima:

Izvršni direktor FCA alijanse, Majk Menli, potvrdio je italijanskim medijima da će do kraja godine biti predstavljeno hibridno izdanje Jeepovog Wranglera. 

Na taj način će i američki legendarni terenac proći kroz elektrifikaciju, te će Wrangler uskoro dobiti hibridni pogonski sklop. I to ne bilo kakav, već plug-in varijantu, odnosno mogućnost da se baterija puni sa spoljašnjeg izvora energije. Majk Menli potvrdio je da će Wrangler predvoditi hibridizaciju Jeepove game u Severnoj Americi, kao i da će plug-in varijanta nositi sufiks 4xe, što će ubuduće biti oznaka za sve hibridne modele američke marke.

Hibridni Wrangler nije nikakav veliki šok jer se o njemu govori već neko vreme. Prvi put je javnosti predstavljen na sajmu CES u Las Vegasu, početkom ove godine.

Majk Menli nije želeo da odaje detalje povodom pogonskog sklopa i kapaciteta baterije, ali je potvrdio da će hibridni Wrangler stići prvo u Severnu Ameriku, krajem tekuće godine, dok će potrošači u Evropi i Kini moći da kupe elektrifikovani terenac početkom prvog kvartala naredne godine.

AutoRepublika 

(145)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Mnogo dobar posao su uradili sa sadasnjom generacijom.

moron

Davno je za mesec juni bio najavljen početak prodaje u Evropi za Jeep Renegade 4xe, a još uvek nigde cenovnika za njega.
A kako videh negde, ima impozante perfomanse (do 240 ks i ubrzanje 7,5)