1. Home
  2. Vesti
  3. Ram rasprodao prvu seriju modela 1500 TRX za samo tri sata
Ram rasprodao prvu seriju modela 1500 TRX za samo tri sata
1

Ram rasprodao prvu seriju modela 1500 TRX za samo tri sata

336
1
Podelite sa prijateljima:

Amerikanci očigledno imaju novog lidera po pitanju snage, performansi i generalno imidža, a njegovo ime je Ram 1500 TRX. Detaljno smo pisali o njemu. Novi terenski pikap kamionet Fiat-Chrysler korporacije je debitovao početkom sedmice i privukao je jednaku pažnju kao Ford Bronco pre oko mesec dana, što znači da retko može da prođe jedan dan bez da čujemo neku priču o njegovim uspesima.

Najnovija informacija kaže da je Ram već rasprodao prvu zalihu sportiste i to samo tri sata nakon što je počeo da prima narudžbe, a reč je o 702 primerka takozvane „Launch“ serije. Ona je iskorišćena da pokrene serijsku proizvodnju pre nego što i ostale verzije debituju, a Ram se odlučio na takvu cifru za limitiranu seriju po broju konjskih snaga koju 6,2-litarski „Hellcat“ agregat razvija, po američkim standardima merenja.

„Launch“ ediciju odlikuje posebna siva boja koja neće biti dostupna na ostatku ponude kao i više komponenti izrađenih od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima, i aluminijskih delova u enterijeru. Tu je zatim i bolji audio sistem sa čak 19 zvučnika, panoramski krov i posebne grafike na karoseriji. Za takvo zadovoljstvo je potrebno izdvojiti 90.265 dolara, što je za oko 10.000 zelenih novčanica više od baznog modela, a istovremenu za istu sumu manje od verzije sa punom opremom.

Predsednik Rama Majk Koval je izjavio da je interesovanje publike ogromno i da veruje da će prodajni rezultati biti još impresivniji kada serijska proizvodnja startuje. To će se desiti do kraja godine, pa kupci četvorotočkaša iz „Launch Editiona“ neće morati da čekaju dugo vremena pre nego što im ljubimci budu isporučeni.

Sada nam je jedino preostalo da sačekamo odgovor Forda sa novim modelom F-150 Raptor …

AutoRepublika

(336)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Cekamo novi Wagoneer/Grand wagoneer na Ram-ovoj bazi.3 septembra je premijera,bilo je par tizera.Pravio je pauzu vise decenija kao Bronco!