1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M3 Touring na digitalnom renderu
BMW M3 Touring na digitalnom renderu
3

BMW M3 Touring na digitalnom renderu

243
3
Podelite sa prijateljima:

Ovako bi mogao da izgleda performantni karavan u izdanju plavo-belog propelera. 

Za razliku od ostale nemačke premijum konkurencije, BMW je oduvek bio rezervisan kada su u pitanju karavanske verzije performantnih modela. Ipak, došlo je do određenih promena, pa će tako nova generacija M3 dobiti i Touring varijantu, što su i zvanično potvrdili iz BMW-a.

Naravno, dizajner koji se na društvenoj mreži Instagram potpisuje kao zer.o.wt fokusirao se na svom renderu na jednu kontroveznu stvar u vezi sa većinom modernijih vozila bavarske marke – na rešetku.

Ogromni „bubrezi“ će gotovo sigurno naći svoju primenu i na serijskom izdanju M3/M4, te je jasno da BMW neće tek tako odustati od ovog novog stilskog pravca.

No bez obzira na to kako će izgledati novi M3, znamo da će se raditi o veoma potentnom automobilu. Već je poznato da će ga pogoniti 3,0-litarski twin-turbo motor sa šest redno postavljenih cilindara. U Competition verziji ovaj agregat isporučivaće 510 ks i 650 Nm.

Bilo kako bilo, uskoro će biti rešene sve dileme u vezi sa izgledom nove generacije M3, jer premijera samo što nije.

AutoRepublika 

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ako će tako izgledati bolje da ga ne prave. Grdan.
Zvezdan je izabrao najbolju vatijantu tog karavana. Što bu rekli, vrh vrhova, i kao daily i kao track povremeno. Samo gume promeniš za semi-slick.

moron

510 ks i 650 Nm ? Kakva je to „zverina“. Bolje mi zvuči onaj „običan“, od 374 ks i 500 Nm. Značajno manje opterećen. Uostalom, po jednom litru zapremine ima momenta nego motori od jednog litra koej rade Ford, Kia, Fiat, Honda …

TNT

Lični ukus – M3 mi je u svakoj izvedbi malo “nervozan”, ne delim opšte oduševljenje svih tim modelom. Ako hoćeš zabavu, pre M2; a za brzu i udobnu vožnju uvek M5. Opet, svako ima svoje viđenje…