1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen dobija novog šefa?
Volkswagen dobija novog šefa?
1

Volkswagen dobija novog šefa?

231
1
Podelite sa prijateljima:

Nemački Auto Motor und Sport javlja da će izvršni direktor Volkswagen grupacije, Herbert Dis, postaviti aktuelnog šefa Porschea – Olivera Bluma, za prvog čoveka marke Volkswagen. 

Pomenuti medij navodi da će pred Bluma inicijalno biti postavljen jedan cilj, srediti haos sa proizvodnjom modela ID.3 i Golfa 8, s obzirom na to da su ova dva automobila ključna za Volkswagenovu sadašnjost i skoriju budućnost.

Umesto Bluma, na čelo Porschea trebalo bi da dođe Bernard Majer, čovek koji je trenutno zadužen za češku Škodu. No, Nemci nisu napisali ko bi onda mogao da preuzme upravljanje češkom markom.

Vest za sada nije dobila nikakav zvaničan epilog. Volkswagen je odbio da daje komentar na navode medija, uz obrazloženje da će sve promene u kadru na pozicijima rukovodstva biti na vreme najavljene javnosti.

Biće interesantno videti ukoliko do ovih rotacija dođe da li će biti i promena na čelu drugih brendova, kao što su Audi, Lamborghini ili Bugatti. Osim toga, jasno je da će Dis koji je na čelu i marke VW i čitave grupacije, ostati na poziciji izvršnog direktora cele grupe.

AutoRepublika 

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Novog šefa? Pa nije da se hvalim, evo pišem govor, sa jednom rečenicom : napravicu od vw , alfa Romeo!