1. Home
  2. Vesti
  3. Honda povlači više od milion vozila na svetskom nivou
Honda povlači više od milion vozila na svetskom nivou
0

Honda povlači više od milion vozila na svetskom nivou

753
0
Podelite sa prijateljima:

Honda je povukla približno 1,4 miliona vozila širom sveta u nameri da reši problem koji ima potencijal da naruši performanse motora. Kako je ranije jutros preneo Associated Press, japanski proizvođač je identifikovao mogući defekt na pumpi za gorivo koji može da uzrokuje prestanak rada motora ili u blažem slučaju, samo gubitak snage istog.

Od ukupnog broja pogođenih vozila, njih 136 hiljada se vozi na američkim drumovima. Japanski proizvođač je u saopštenju za javnost još dodatno naveo da nije zabeležen niti jedan nerećni slučaj povređivanja putnika, uzrokovan pomenutom manjkavošću proizvoda Honde,

Vlasnike zlosrećnih primeraka vozila marke Honda će u servise pozvati autorizovani profesionalci koji su naučeni kako da besplatno zamene pumpe za gorivo „s genetskom greškom“.

Honda je nedavno bila prinuđena da organizuje još jedan, po razmerama ogroman opoziv. U pitanju su bili neispravni vazdušni jastuci s potpisom još jednog proizvođača iz Japana, Takate. Neispravni vazdušni jastuci ovog proizvođača su već napravili dar-mar u automobilskoj industriji, uzrokujući povlačenja 3,3 miliona vozila s oznakama različitih proizvođača. Cela afera je u toku već nekoliko poslednjih godina. Najizloženija riziku posedovanja neispravnog vazdušnog jastuka su vozila proizvedena između 2002. i 2015. godine.

AutoRepublika

(753)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments