1. Home
  2. Video
  3. Toyota Hilux je neuništiva (VIDEO)
Toyota Hilux je neuništiva (VIDEO)
2

Toyota Hilux je neuništiva (VIDEO)

1.10K
2
Podelite sa prijateljima:

Sigurno se svi sećamo jedne od starijih epizoda serijala Top Gear, u kojoj Džeremi Klarkson želi da demonstrira dugovečnost Toyotinog pikapa Hilux. Popularni Britanac se trudi da ga uništi na raznovrsne načine, pa ga tako ostavlja na vrhu zgrade koja će biti sravljena sa zemljom, zatim ga „parkira“ u moru gde Hilux provodi celu noć, i na kraju odlučuje da ga zapali.

Međutim, i pored svega toga, agregat Hiluxa svaki put uspeva da startuje i da nastavi sa avanturom nakon minimalne pomoći mehaničara. Dok su mnogi otpužili Top Gear da je cela epizoda nameštena (što možda i jeste), ovih danas stiže neverovatan video klip sa Tajlanda koji pokazuje neverovatan kvalitet japanskog pikap kamioneta.

Kratak video snimak traje svega osam sekundi i pokazuje šestu generaciju Hiluxa, kako uprkos popriličnim oštećenjem karoserije jezdi ulicama grada Čang Rai.

U snimku prikazana generacija japanskog pikapa se proizvodila od 1997. do 2005. godine, a sedište jednog od fabričkih kompleksa gde se automobil proizvodio, je bilo upravo u ovoj azijskoj državi, to jest Tajlandu.

Nepoznato je kako je došlo do incidenta u kom je Hilux „skoro smrvljen“, ali po onom što vidimo u priloženom videu klipu, možemo zaključiti da je poveći teret pao sa neke značajnije visine na kabinu. Šasija i mehanika deluju kao da su još uvek u dobrom stanju, pa osim skučenosti vozača u razbijenoj kabini Hiluxa, kamionet i dalje „klacka“ bez problema.

I posle neko još uvek pokušava da demantuje tvrdnju da je Toyota sinonim za pouzdanost.

AutoRepublika

(1098)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Bitch, please.
comment image

Renault Terminator

Raga,prava mazga od vozila.