1. Home
  2. Video
  3. Naredna sezona serijala Top Gear stiže krajem aprila
Naredna sezona serijala Top Gear stiže krajem aprila
1

Naredna sezona serijala Top Gear stiže krajem aprila

490
1
Podelite sa prijateljima:

Iako možda nije popularan serijal kao u vreme kada su Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej bili voditelji, Top Gear je i dalje jedna od najpopularnijih emisija o automobilima na svetu. Do sada smo imali prilike da vidimo 29 sezona, a ona jubilarna trideseta će se pojaviti na malim ekranima krajem meseca aprila (25., da budemo precizni). Nepoznato nam je koliko epizoda možemo očekivati, a ako su prethodne sezone neki indikator, onda možemo zaključiti da će ih biti između pet i sedam.

Na zvaničnom sajtu britanske televizijske kuće BBC, koja inače emituje Top Gear, je osvanuo serijal fotografija i video snimak, zahvaljujući čemu možemo nasluti kakav program nas očekuje. Kao i protekle sezone, i ove će ekipu činiti Kris Heris, Fredi Flintof i Pedi Meginis.


Snimak započinje terenskom trkom u kojoj možemo da vidimo novi Land Rover Defender, zatim legendarni Mercedes G Klase, i još jedan trkački model (koji barem meni liči na Ariel Nomad).

Izgleda da to nije kraj ludovanju izvan afalta, pošto je tu i trkanje reli automobila i vožnja po zaleđenim putevima. Autor ove priče lično najviše očekuje epizodu gde tri novinara biraju automobile koje su posedovali kada su bili mlađi, a naš „supreme leader“ Zvezdan će sigurno biti oduševljen da vidi BMW Serije 3 iz generacije E21 pošto poseduje jedan takav četvorotočkaš.

Top Gear name je spremio i poseban serijal o automobilima iz popularnih filmova o tajnom agentu Džejmsu Bondu, gde su voditelji obučeni kao likovi iz kultnih serijala, a veliku pažnju privlači i pojava prvog japanskog superautomobila Toyote 2000GT. Kada je reč o reportažama, najavljeni su Toyota Yaris GR, Ferrari Roma i Lamborghini Sian.

U razgovoru sa televizijom BBC, jedan od voditelja Meginis je rekao da ekipa zapravo i nije imala težak posao tokom epidemije novog virusa korone, pošto je većina scena snimanam, bilo za volanom – bllo u zatvorenom prostoru, to jest studiju.

Dodaje da je tim već nekoliko godina zajedno i da definitivno počinje da pokazuje hemiju radeći zajedno. To očigledno uviđaju i gledaoci pošto je popularnost serije na gotovo istonom nivou kao kada su nas Klarkson, Hemond i Mej zabavljali, mada je potrebno reći da BBC zvanično objavljuje broj gledaoca samo u Velikoj Britaniji.

Tako da, što se nas tiče, glatko možemo da poručimo da spremite svoje televizore (ili „torente“) za 25. april pošto nas sigurno očekuje još jedna zanimljiva sezona.

Pogledajte video klip najave.

AutoRepublika

(490)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Rado ih gledam, ali su mi na oko 70% od stare ekipe, jednostavno klarksonov humor, cinizam, je začinio emisiju. A i nekako mislim da je produkcija i ideje „lude ideje“ bila na kreativnijem nivou.