1. Home
  2. Vesti
  3. Prodaje se BMW serije 7 u kojem je ubijen Tupak Šakur (FOTO I VIDEO)
Prodaje se BMW serije 7 u kojem je ubijen Tupak Šakur (FOTO I VIDEO)
1

Prodaje se BMW serije 7 u kojem je ubijen Tupak Šakur (FOTO I VIDEO)

2.63K
1
Podelite sa prijateljima:

Oni koje vole skupe automobile s intrigantnom istorijom, biće u prilici da priušte primerak u kojem je uijen Tupak Šakur.

Tupak/2pac, upucan je dok je odlazio s bokserskog meča sa svojim prijateljem i šefom izdavačke kuće, Šugom Najtom, 1996. godine. Pogođen je sa četiri metka, u ruku, butinu, dok su dva završila u njegovim grudima. Preminuo je u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja. Tupak je imao samo 25 godina, a do dana današnjeg, smatra se jednim od najuticajnijih rep muzičara na svetu.

Automobil u koji je pucano iz belog Cadillaca je bio BMW 750iL, koji je Death Row Records iznajmio ranije u toku godine. U to vreme je bio nov model, posedujući od opreme sve, od crne kože do telefona. Bio je napravljen da privlači pažnju.

Ni posle mnogo godina nije izgubio na atraktivnosti. Promenio je par vlasnika od pucnjave, a čak je bio na aukciji kada je policija završila svoj posao. Danas je samo malo ulubljenje, od četiri rupe od metaka, ostavljeno da evocira na tragičnu noć kada je rat između gangova odneo život najčuvenijeg repera u to vreme. Sve ostalo je restaurirano u fabričko stanje.

Celebrity Cars Las Vegas prodaje dotični BMW za koji kaže da „se vozi sjajno i u izvanrednom je stanju“. Prešao je 194.800 kilometara, točkovi su zamenjeni, ali su identični kao originalni. Dobio je i sloj sveže farbe, a sve funkcioniše kako treba.

„Novi vlasnik će dobiti svu potrebnu dokumentaciju koja dokazuje vlasništvo i istoriju“, kaže prodavac. „Ovaj automobil je promenio nekoliko vlasnika od pucnjave, a poslednji ga je u potpunosti restaurirao. Celebrity Cars je izložio vozilo u salonu i ono je dostupno za kupovinu.“

Ukoliko ste zainteresovani, neophodan je depozit od 20.000 dolara da bi se učestvovalo s ponudom, koji se u potpunosti refundira. Očekuje se cena od „samo“ 1,75 miliona dolara. S obzirom na istoriju ovog vozila, to je za američke uslove dobra kupovina.

AutoRepublika

(2628)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Dikh tu kava

„ŠaKur(e) je kupio BMW-a.. BMW-a, rođaci..“