1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs. BMW M3 Competition (video)
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs. BMW M3 Competition (video)
6

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio vs. BMW M3 Competition (video)

3.27K
6
Podelite sa prijateljima:

Ova dva imena u nazivu bilo kakvog obračuna daju dovoljno razloga za osmeh na licu svakog petrolheada. 

Ovaj put na repertoaru YouTube kanala DragTimes našli su se BMW M3 Competition i Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, dva vrsna automobila u svakom slučaju. Giuliu pogoni 2,9-litarski V6 twin-turbo agregat koji u američkoj specifikaciji razvija 505 konjskih snaga, dok se snaga na zadnje točkove prenosi putem osmostepenog automatskog menjača.

BMW M3 Competition pogoni trolitarski turbo redni šestocilindraš koji razvija 444 konjske snage. Dakle, BMW-ov model je u znatnom zaostatku kada se govori o konjskim snagama naspram italijanskog aduta. Snaga se na točkove prenosi putem sedmostepenog automatskog menjača sa duplom spojnicom.

U četiri održane trke, kako iz „letećeg starta“ tako i iz mirovanja Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio odnela je sva četiri puta ubedljivu pobedu. Pogledajte video:

 

 

(3268)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Očekivan rezultat. Em ima više snage em je i lakša. Giulia je remek-delo, nema tu šta da se priča. Germanska konfekcija može samo da pljune pod prozor.

Ljubisa

Alfa je vrh, preko 50 godina blistave trkacke istorije, moralo je da se pokaze, ali realno uporedjivana su dva neuporediva automobila.

Profi web developer

Ko vam reče da je dobro i korisno to što nije dozvoljeno selektovati tekst mišem i ili zabraniti desni klik miša?
Odem i ne vratim se je rezultat, i da znate da nisam jedini.

autorepubl1c

Poštovani, hvala na dobronamernoj kritici. 🙂 Mi vrlo dobro znamo zašto smo to uradili. Srdačan pozdrav.

Profi web developer

Znam da mislite da je dobro što ste to uradili, moja poruka i jeste bila sa namerom da probate da shvatite da se to ne radi jer time ne štitite sadržaj nego narušava korisnički dojam.
Niti jedan od popularnih sajtova se ne služi tim metodama.
Hvala na objavi u svakom slučaju i svako dobro.

Profi web devaloper-ov i Moronov drug

Onaj ko želi da kopira sadržaj, će to svakako uraditi, bez obzira na to ograničenje, a mi koji volimo da prvo pootvaramo više strana sa naslovne, pa da ih naknadno čitamo, smo uskraćeni za tu mogućnost na telefonu.
Samim tim i broj otvorenih strana, koji Vam je bitan zbog statistike je dosta manji.