1. Home
  2. Vesti
  3. Novi BMW Serije 4 s brošura završio na Instagramu
Novi BMW Serije 4 s brošura završio na Instagramu
0

Novi BMW Serije 4 s brošura završio na Instagramu

1.14K
0
Podelite sa prijateljima:

Na društvenoj mreži Instagram su upravo objavljene fotografije zvaničnih marketing brošura druge generacije kupea iz Bavarske, BMW-a Serije 4. Imaginarni, čak neosnovani strah, vjerovatno većine ljubitelja marke BMW, kao i automobilskih entuzijasta generalno, se ostvario, te će poput ranije predstavljenog koncepta i serijski model imati ogromnu masku hladnjaka koja se proteže čitavom visinom prednjeg dijela kupea.

 

Pozicija za registarsku oznaku se nalazi preko „bubrega“, dok su bočni otvori branika zadržali oblik identičan onom koji smo viđali na nekoliko najsvežije predstavljenih modela ovog proizvođača.

Kućište svijetala je generalno jednostavnog oblika, a nepotpunte „anđeoske oči“ u kombinaciji s linijom koja se nalazi iznad svijetala čini prednji dio ovog automobila veoma „agresivnim“.

Kada je bok kupea u pitanju, možemo reći da je on veoma jednostavan sa dvije vrlo blage karakterne linije, od kojih se jedna proteže sredinom vrata, dok je druga iznad zadnjeg točka, te daje iluziju da je automobil dosta širi nego što zapravo jeste.

Fotografija zadnjeg dijela je nažalost previše sitna, ali smo sigurni da tu neće biti nikakvih iznenađenja. Jedna od fotografija prikazuje i paletu dostupnih boja, koje su kao i do sada mješavina standardnih, kao i veoma interesantnih, šarenih i originalnih BMW Individual boja.

AutoRepublika

(1141)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments