1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Prophecy i 45 koncepti dobijaju serijske verzije
Hyundai Prophecy i 45 koncepti dobijaju serijske verzije
0

Hyundai Prophecy i 45 koncepti dobijaju serijske verzije

160
0
Podelite sa prijateljima:

Oba modela će deliti novu platformu marke za električne automobile.

Hyundai je trebalo da skine veo s fascinantnog Prophecy koncepta na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi. Međutim, svi znamo šta se desilo. Ipak, to nije sprečilo korejskog proizvođača da studiju predstavi „onlajn“, a sudeći po reakcijama publike, stvari teku baš onako kako je proizvođač i želeo. Samim tim, evo i dobrih vesti za sve one kojima se Prophecy svideo: uslediće i serijska verzija!

„Imaćemo i serijsku verziju Prophecyja nakon lansiranja serijskog izdanja 45 koncepta“, rekao je Sang Jup Li. „45 je više inspirisan dizajnom iz sedamdesetih godina, protkan modernim SUV stajlingom. S druge strane, Prophecy je inspirisan tridesetim godinama i aerodinamičnim dizajnom iz te ere. Ova dva automobila demonstriraju našu sposobnost da isporučimo potpuno različit stajling.“

Prophecy će se transformisati u narednu generaciju Ioniqa, koja treba da pristigne tokom 2021. Ovo ekološki podobno vozilo će deliti E-GMP arhitekturu sa serijskom verzijom 45 koncepta, koji treba da debituje pre kraja godine.

„Ova električna platforma s kratkim prepustima i prema napred „gurnutim“ kabinskim prostorom omogućava više prostora za putnike“, kaže Li. „Prophecy je budući sedan, ali ne tradicionalnog tipa. Raspolagaće izdašnim unutrašnjim prostorom uz više oblina, tako da to mnogo znači.“

AutoRepublika

(160)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments