1. Home
  2. Vesti
  3. Potvrđeno: Corona bila u AutoRepublici još početkom februara
Potvrđeno: Corona bila u AutoRepublici još početkom februara
0

Potvrđeno: Corona bila u AutoRepublici još početkom februara

190
0
Podelite sa prijateljima:

Britanska marka je bila prinuđena da pristupi izmeni sladunjavog naziva upotrebljenog za opis dela opreme koja se nudi u jednom segmentu moderne game Minija, a sve zbog zlosretne epidemije. Naime, kupcima prvog električnog modela kompanije, Minija Cooper SE je ponuđeno da se, između ostalog, opredele i za opciju koja podrazumeva aplikaciju 17-inčnih felni izrađenih od lake legure. 

Daleko pre izbijanja zaraze, pripremljeni su marketinški materijali u kojima su naplaci atraktivnog stila poneli naziv Corona Spoke, pa je tako Mini došao u situaciju da, u samoj po sebi, zbog epidemije, finansijski teškoj godini, mora da podnese još jedan, inače potpuno izlišan trošak izmene naziva predmetnog opcionala.

Tako će Corona Spoke postati Power Spoke, na koji način će biti izbegnuta bilo kakva asocijacija na bolest i nevolju, pri susretu sa zaista čarobnim malim elektromobilom, koji smo imali prilike da testiramo.

„Naziv opcije koja se tiče dizajna točkova dostupnih na modelu Mini Cooper SE u Iconic paketu opreme, izmenjen je, pa tako više nije označen s Corona Spoke, već sa Power Spoke,“ rekao je portparol marke Mini u razgovoru s novinarima američkog specijalizovanog medija CarBuzz. „To smo učinili kako ne bismo dodatno povređivali osećanja populacije koja se, nažalost, već susrela s realnim problemima uslovljenim virusom Covid-19. Iako smo naziv opciji dodelili znatno pre izbijanja epidemije, osiguraćemo da ime opcionala bude izmenjeno u svim pratećim marketinškim materijalima“.

Inače, asimetrične Power Spoke felne su dostupne isključivo uz model Mini Cooper SE, dvobojne su i izrađene na način da optimizuju aerodinamičke karakteristike točka, a sve iz želje da se što više popravi energetska efikasnost električnog mališana.

Kao što rekosmo, Mini Cooper SE smo vozili početkom februara, i tom prilikom nas je posebno oduševio kvalitet izrade, vozna svojstva, kao i sveopšti stil vozila.

AutoRepublika

(190)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments