1. Home
  2. Vesti
  3. Džeremi Klarkson o Hamondu i Meju: „Oni nisu baš posebno bistri“
Džeremi Klarkson o Hamondu i Meju: „Oni nisu baš posebno bistri“
1

Džeremi Klarkson o Hamondu i Meju: „Oni nisu baš posebno bistri“

752
1
Podelite sa prijateljima:

Džeremi Klarkson, čuveni voditelj Top Geara i The Grand Toura, „pecnuo“ je svoje kolege, rekavši jednom fanu da „nisu baš previše bistri“.

Nakon što je bio u ulozi voditelja sopstvenog pab kviza sa DriveTribeom, Klarkson se nije baš pohvalno osvrnuo na inteligenciju svojih kolega. Britanska TV zvezda je naime ovo napisala jednom fanu na Twitteru.

Mada je kod kuće zbog pandemije koronavirusa, Klarkson je vodio sopstveni pab kviz na DriveTribe YouTube kanalu iz sopstvenog doma, da bi kako kaže, „izlečio dosadu“.

Ubrzo nakon kviza, fanovi su izrazili svoja mišljenja na Twitteru, a jedan je čak zatražio od voditelja „nešto posebno“.

On je napisao: „Sledeći put kada uradiš pab kviz, da li možeš pozvati Ričarda Hamonda i Džejmsa Meja?“

Zatim su usledili tvitovi: „Ne mogu da zamislim da bi postavili mnogo pitanja“ i „Vas trojica na istom ekranu, na neki način bi bili DriveTribe“.

Popularni Džeza je u svom stilu odgovorio: „Hmmm. Oni nisu nešto bistri.“

Jedan fan Top Geara mu je na to odgovorio: „Nema potrebe da budu bistri. Alan Dejvis je napravio karijeru s kvizovima.“

Još jedan tviteraš se uključio u priču napisavši: „Pa dobro, nisu previše bistri jer ih ti zasenjuješ u znanju i kreativnosti.“

Dok Britanci, kao i ostatak Evrope praktikuju socijalno distanciranje ostajući kod kuće, Džeremi je nedavno priznao da je razvio strah zbog toga što je vezan za porodicu u kući. On je izrazio kako je „uplašen“ u vezi s vraćanjem u normalu nakon izolacije.

„Ovo je životni stil o kojem sam maštao kada sam bio tinejdžer. Obično, odlazim na dosta zabava ali počinjem da uviđam da oblačenje, brijanje i pozivanje taksija iziskuju ogroman napor.“

Govoreći o proslavi svog šezdesetog rođendana tokom uvedenih mera, on je rekao da ga vreme koje provodi u bašti s decom čini srećnijim.

„Prošlog vikenda sam proslavio 60. rođendan a cele godine sam planirao zabavu. Ipak, na kraju sam proveo sunčan dan s mojom decom tako da ne mogu biti srećniji.“

Džeremi je zatim dodao: „Zapravo se bojim šta će se desiti kada se sve vrati u normalu, jer će se od mene očekivati da nastavim gde sam stao. Nisam siguran da to želim. Mogao bih da završim sa izdubljivanjem rečenice ’Klarki je bio ovde’ i radim Šošenk.“

AutoRepublika

(752)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Nemam komentar.