1. Home
  2. Vesti
  3. Honda: 5* Akcija za dezinfekciju i održavanje uređaja za klimatizaciju
Honda: 5* Akcija za dezinfekciju i održavanje uređaja za klimatizaciju
9

Honda: 5* Akcija za dezinfekciju i održavanje uređaja za klimatizaciju

314
9
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Delta Automoto poziva vozače automobila marke Honda da iskoriste priliku za dezinfekciju vozila zbog koje neće morati da brinu o izlasku iz kuće, dovoženju automobila u servis Honde, čekanju i povratku nazad.

U želji da izađu u susret i olakšaju obaveze oko održavanja, u dogovoru sa klijentima dolaze po automobil i vraćaju ga nakon izvršene usluge.

Hondini servisni stručnjaci će temeljno očistiti i dezinfikovati rashladni sistem, zameniti filter klime, ulje kompresora i dopuniti freon kako bi temperatura unutrašnjosti bila prijatna i zdrava.  Provera ispravnosti klima uređaja obezbeđuje da vam bude prijatno čak i u najtoplijim danima kako bi vožnja bila opuštenija.

Pored klima uređaja, dezinfikuje se i kabinski prostor vozila.

Centralni greben u kabini Honde Civic (2017.)

5* akcija podrazumeva sledeći paket usluga:

  • Dezinfekcija kabinskog prostora
  • Dezinfekcija sistema ventilacije
  • Zamena filtera klime
  • Dopuna freona
  • Zamena ulja kompresora klime

Cena 5* paketa iznosi 6,600 dinara, uz napomenu da Delta Automoto Pick up&Delivery uslugu vrši isključivo na teritoriji Beograda.

Delta Automoto servis možete kontaktirati putem emaila: servis.prijem@deltaautomoto.rs ili na sledeće brojeve telefona: 011/ 20 10 928, 011/ 20 10 984.

U Hondinom servisu obezbeđene su sve mere predostrožnosti koje se odnose na važnost zdravlja i sigurnosti kako klijenata, tako i zaposlenih.

Izvor: Delta Automoto

(314)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

9 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Nije ovo tako (pre)skupo za ovlašćeni servis (oko 56 evra), u svetlu vrste usluge, i cene konkurencije. Primera radi, kod Toyote Srbija je prošlog proleća ovakva akcija imala početnu cenu od 65 evra (ako je vaše vozilo imalo sreću, da ima najjeftniji filter): http://www.toyotagotacar.com/media/1645/brosuraas2019.pdf A, kada pogledam „svetu knjigu“ mog bivšeg pežoa ( a to je sve što je od njega ostalo), ja sam u „Veranu“ istovrsnu uslugu (davno) platio 67 evra. Danas sam tražio ponudu za tu uslugu od jednog Fiat servisa i najpre su me pitali koju vrstu gasa imam u sistemu (pojma nemam), a kada sam im… Pročitaj više »

Balkanboj

@moron
Bacih sad pogled na freone (ispao sam iz forme, nisam se dugo bavio rashladom), r134a boca od 10kg je oko 60e a boca r1234 od 5kg (duplo manje) je nekih 380e tako da je cena ista bio Fiat ili ‘onda.
Btw u sistem automobila ide oko 120-140g freona. Ovde u Cg sam plaćao 35-40e punjenje freona sa izmenom ulja za kompresor. Bez filtera kabine. Lokalni meštar.

Stari Dejan

Nemoj da me držiš za reč ali sam poprilično siguran da u automobile ide negde između 400-600 grama R134a, zavisno od tipa naravno.
A ako me sećanje dobro služi, mislim da je apsolutni rekorder bio BMW E39, gde je išlo preko 1kg.

Balkanboj

Mistejka di mejka, jeste, ide tih tih 400 – 600g sa varijacijama na osnovu tipa vozila. U svakom slučaju lagana zarada za tako malo posla. Još kad su uglavnom novi i mlađi automobili gde možda treba dopuniti 100 – 200g (isto kao ovi što rade servise klime po kućama, cena je ista punio full ili 100g.

Stari Dejan

No problemo, zato i jesmo ovde. Ja nešto, ti nešto I na kraju to ima i da liči na dobar komentar 🙂

moron

A i ja sam u medjuvremenu saznao da jedini „Fiat“ čiji sistem klimatizacije koristi gas R1234, jeste model Fiata sa nazivom 500X.
Ne i ostali …

Vla-do

Jel može neko da mi objasni zašto i kako se troši freon? Zašto je uopšte potrebno dopunjavati klime (zanima me i za kućnu i auto klimu)?

moron

Vla-do, Nisam stručnjak za tu oblast, ali, znam da sam na prethodnom vozilu „servis klime“ radio svake 2-3 godine, a posle servisa bih uvek dobijao i kao „fiskalni isečak“, pisani izveštaj, na kome bi bili ispisani i rezultati testa vakumiranja sistema, ali, i koliko je „bilo nedostajućeg freona“ u sistemu, tj. razlika najpre „izvučenog“ i posle ukupno „nasutog“ freona ( pri poslednjem servisu, kada je vozlo imalo već 8-9 godina, ta razlika je bila 100-150 grama, pri čemu je kapacitet celog sistema bio oko 400-450, ne sećam se tačno, toliko je taj moj izgubio ukupno na te 2-3 godine pre… Pročitaj više »

Balkanboj

S ozirom da je kućna klima split sistem – unutrašnja i spoljašnja jedinica su fizički na različitim zidovima i spojene su cevima kroz koje protiče freon (gasoviti ili tečan zavisi od režima rada, grejanje ili hlađenje). Isti je slučaj i sa klima uređajem u automobilu, i freon može „izaći“ samo na spojevima. Ako je na kućnoj klimi spoj urađen pedantno može proći i 10god bez dopune. Na kućnim klimama freon obično nađe izlaz kad je u režimu grejanja jer tada unutrašnja jedinica ima ulogu kondenzatora i pritisak je negde oko 25 bari na spojevima dok je u režimu hlađenja pritisak… Pročitaj više »