1. Home
  2. Vesti
  3. Alkoholisanog motociklistu u Indiji zaustavila policija, on iz inata zapalio vozilo (VIDEO)
Alkoholisanog motociklistu u Indiji zaustavila policija, on iz inata zapalio vozilo (VIDEO)
1

Alkoholisanog motociklistu u Indiji zaustavila policija, on iz inata zapalio vozilo (VIDEO)

247
1
Podelite sa prijateljima:

Deca često čudno znaju da reaguju kada nisu raspoložena da dele svoje igračke, pa čak znaju da ih razbiju u paramparčad, samo da bi sprečila drugu decu da se igraju s njima. Ovaj slučaj pred nama je sličan, samo što je u pitanju odrastao čovek, koji je vozio neregistrovan motocikl i to bez kacige. Da bi stvar bila gora, bio je u alkoholisanom stanju.

Događaj se odigrao u Delhiju, u Indiji, ove nedelje, kada je policija zaustavila motociklistu jer nije nosio propisanu kacigu. Međutim, ispostavilo se da to nije njegov jedini prekršaj, jer nije imao neophodnu dokumentaciju za vozilo, a u to je bio pijan.

Saobraćajna policija je saopštila da je zaustavila jednog motociklistu bez kacige. On je identifikovan kao Rakeš, stanovnik Sarvodaja Enklave, koji radi u restoranu u Hauz Kas. Na licu mesta je utvrđeno da nema registracioni dokument, da je pijan, tako da mu je izdan „čalan“ (kazna), u iznosu od 16.000 rupija (oko 200 evra). Rakeš je do te mere pobesneo da je nastao pravi cirkus. Sve je kulminiralo kada je uvideo da su policajci spremni da mu oduzmu motocikl. Tada je on odlučio da ako on ne može da ga vozi, niko drugi neće moći da ga pipne.

„Inicijalno se opirao, a zatim je šutnuo motocikl. Zatim je povukao je crevo za gorivo, koje je počelo da curi. Pre nego što je policajac uspeo da ga iskontroliše, izvadio je šibicu i zapali motocikl“, objasnio je zamenik policijskog komesara, Parvindar Sing.

Rakešu su zatim stavljene lisice, nakon čega je odveden u policijsku stanicu, gde je pokrenut postupak protiv njega. U izveštaju se ne spominje bilo šta u vezi sa načinjenom štetom na motociklu niti da li će pobesneli vozač biti dodatno gonjen zbog lomače nasred ulice.

AutoRepublika

(247)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Naravno da bi trebalo da mu se nakaci izazivanje opste opasnosti,na nacin regulisan u njihovom zakonodavstvu.Ne znam da li su im Britanci ostavili u amanet Anglosaksonsko ili koriste neko drugo pravo.Stvarno je pijanstvo goruci problem svih drustava ,ne samo sto se tice bezbednosti saobracaja.Gomila unesrecenih porodica …mada su narkotici tu negde.Ali sve se moze izleciti ,kockanje teze.