1. Home
  2. Vesti
  3. Južna Koreja – u bioskop samo u automobilu
Južna Koreja – u bioskop samo u automobilu
0

Južna Koreja – u bioskop samo u automobilu

149
0
Podelite sa prijateljima:

Posedovanje svog automobila daje mnogobrojne prednosti u odnosu na carsharing sisteme koje propagiraju tehnološki divovi u prethodnih nekoliko godina. Tako recimo vlasnici automobila tokom epidemije korona virusa mogu sa svojim ljubimcem otići u bioskop.

Nažalost, ideja o bioskopu na otvorenom gde se filmovi posmatraju iz automobila nikada nije zaživela na našim prostorima. Ipak, u Južnoj Koreji je nešto drugačija situacija.

Iako ovakvi bioskopi inače postoje u toj zemlji, tek su sa širenjem korone dobili na popularnosti. Strastveni ljubitelji filmova mogu gledati najnovija ostvarenja na velikom platnu iz udobnosti svog automobila, praktično bez rizika da se  zaraze ozloglašenim virusom.

Kraj Seula već je niklo nekoliko novih bioskopa na otvorenom, i kako kažu kolege novinari iz ove države, već beleže veoma veliku posećenost.

Verovalo se da će internet streaming biti kraj bioskopa, kao i da će carsharing kompanije doprineti propasti „tradicionalnom“ posedovanju automobila. No, izgleda da su obe teorije bile pogrešne, jer je korona virus izvadio „iz naftalina“ stare, dobre koncepte i ideje.

AutoRepublika 

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments