1. Home
  2. Vesti
  3. Električni Hummer je pravi prodajni hit
Električni Hummer je pravi prodajni hit
3

Električni Hummer je pravi prodajni hit

243
3
Podelite sa prijateljima:

Kako tvrde nadležni u oživljenom GMC-u, Hummer je iznova postao vrlo popularan automobil. 

Prema zvaničnim podacima, GMC je zaključno sa avgustom primio više od 90.000 narudžbina za novi električni Hummer. Takođe, ističe se da više od 90% onih koji rezervišu svoj primerak ovog EV modela dolaze i do narudžbine. Ovo govori u prilog najavama iz američke marke da se mušterije sve više interesuju za novi Hummer, jer je u julu bilo 77.000 porudžbina.

GMC nije ulazio u detalje koja konfiguracija je najpopularnija. Eksperti smatraju da je to pikap kamionet pošto je prvi debitovao, da bi u poslednje vreme broj narudžbi manje-više bio izjednačen. Tokom ove godine će debitovati i jeftinije izdanje sa cenom od 89.995 dolara, a 2023. godine i onaj bazni sa cenom koja će biti niža za deset hiljada najmanjih zelenih novčanica.

Hummer je inače samo mali deo velikog plana General Motorsa sa ciljem da prestigne Teslu kao najveći proizvođač električnih vozila na svetu. Kompanija će investirati preko 35 milijardi dolara i godišnje želi da prodaje milion vozila na struju do 2025. godine. Hummer će takođe predstavljati jedan od skupljih modela, ali za one koji su u potrazi za nečim jeftinijim, General Motors planira da ponudi i one pristupačnije krosovere kao što su Chevrolet Equinox i Blazer.

AutoRepublika 

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
YugoFlorida

Ko bi ovo kupio. Besmisleno vozilo.

BB

Jes’ vidio kalav narod tamo živi… 😜

Matija

E-Hummer se savim uklapa u tradiciju ovih vozila na americkom tlu, plus je jos i cist! Postoje dva derivata: „Full-size pickup truck“ i „Full-size SUV“. Njihove dimenzije su „full-size“ u pravom smislu te reci: – SUV: L x B x H = 5,0 x 2,2 x 2,06 m, snaga 830 – 1000 KS, baterija 246 kWh, tezina 4,1 tone. – Pickup: L x B x H = 5,5 x 2,2 x 2,06 m, ostalo je sve isto. Publika je dobila ono sto zeli, ekolozi takodje, uspeh je zagarantovan! Moje misljenje da su ovakva vozila cisto rasipnistvo i onako ogranicenih prirodnih… Pročitaj više »