1. Home
  2. Vesti
  3. Serijski BMW iX3 obelodanjen tokom prezentacije i4 koncepta
Serijski BMW iX3 obelodanjen tokom prezentacije i4 koncepta
0

Serijski BMW iX3 obelodanjen tokom prezentacije i4 koncepta

174
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je prilikom prezentacije i4 obelodanio i serijski iX3, koji je u konceptnoj verziji predstavljane na Auto China šouu u Pekingu 2018. Ovo ne samo što potvrđuje da će bavarski proizvođač napraviti potpuno električnu varijantu popularnog krosovera, već će dotični model očigledno biti fokusiran na kinesko tržište.

Sada i znamo da će se proizvoditi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, odakle će se slati na druga tržišta. Znamo i specifikacije, tako da je jedina nepoznanica izgled. Ipak, serijska verzija je (na fotografiji) obelodanjena tokom prezentacije i4 Concepta.

Čini se da se serijski iX3 neće mnogo razlikovati od studije. Zadržao je iste točkove, kao i panel na prednjem krilu s BMW logoom. Jedinu veliku promenu čini maska, koja izgleda mnogo konvencionalnije i bliže ostatku X3 porodice.

Ugao fotografisanja nije najsrećniji u smislu da možemo da obuhvatimo sve detalje i uočimo razlike, ali se čini da je BMW izmenio dizajn. Čini se da su elementi maske individualni, da nisu spojeni u sredini kao na konceptu.

Očekuje se da iX3 debituje na tržištu do kraja 2020., ali s obzirom na to da će se proizvoditi u Kini, u Evropu će verovatno stići 2021., gde će biti inicijalno dostupan, s cenom od oko 70.000 evra.

AutoRepublika

(174)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments