1. Home
  2. Vesti
  3. Prva fotografija restilizovane limuzine Hongqi H9
Prva fotografija restilizovane limuzine Hongqi H9
2

Prva fotografija restilizovane limuzine Hongqi H9

2.63K
2
Podelite sa prijateljima:

Premijum brend Hongqi pripada koncern FAW i trenutno, u Kini, jedan od modela jeste H9 koji je prisutan na tržištu od 2020. godine, a uskoro će biti predstavljena verzija „zategnutuh bora“.

Kamuflirane testne prototipove su špijuni već uhvatili više puta, ali sada se pojavila fotografija modernizovane limuzine bez kamuflaže, koju prenosimo od ruskih kolega sa sajta Kolesa.

Hongqi H9 će imati redizajniran prednji kraj. Dakle, limuzina će zadržati dvospratnu optiku, ali će svetla koja se nalaze na vrhu imati drugačije diode, a glavne jedinice farova će postati veće. Pored toga, biće retuširana rešetka hladnjaka i branik. Na zadnjem delu, sudeći po fotografiji, „reforme“ praktično ne utiču na promenu izgleda.

Unutrašnjost će biti nova: biće zamenjena prednja ploča i paneli na vratima, a biće modernizovan i centralni tunel. Hongqi H9 će takođe imati drugačiju virtuelnu instrument tablu i tablet multimedijalnog sistema, pri čemu se poslednji ekran uzdiže iznad prednjeg panela (trenutni sedan ima ugrađen ekran).

Neki kineski mediji veruju da će nakon restilizacije Hongqi H9 dobiti verziju sa pogonom na sva četiri točka, pored toga, modeli mogu dobiti automatski menjač od ZF-a.

Kinezi još nisu pisali o motorima ažurirane „devetke“. Sadašnja limuzina je dostupna u svojoj domovini sa benzinskim turbo-četvorocilindrašem 2.0 snage 252 KS (uz pomoć starter-generatora od 48 volti) i turbo motorom V6 3.0 (283 KS), oba motora su kombinovana sa sedmostepenim robotizovanim menjačem sa dve spojnice.

Restilizovani Hongqi H9 biće premijerno predstavljen sledeće godine.

AutoRepublika

(2634)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Pitali Engleza kako se pravi cuveni engleski travnjak. Kaze gentleman: „Vrlo jednostavno! Potrebna vam je engleska trava, engleska klima i hiljadu godina tradicije!“ E, isto tako se pravi plemeniti auto najvise klase! Svabe su ukapirali da to ne znaju, pa su zato kupili Rolsa i Bentlija. Da nauce.

Kosta

Prednja guma malo šira nego na Yugu 😃