1. Home
  2. Vesti
  3. VW Golf R bez kamuflaže
VW Golf R bez kamuflaže
2

VW Golf R bez kamuflaže

542
2
Podelite sa prijateljima:

Pa, izgleda kao što smo i pretpostavljali.

VW je pre par dana predstavio osmu generaciju Golfa GTI. Mada je nemačka marka odradila posao u svom, evolutivnom stilu, novajliji se ne može poreći dobra doza karaktera. Naravno, automobilska publika je sve razmaženija pa ju je samim tim sve teže zadovoljiti. Za one kojima GTI nije dovoljan, tu je R, uspešno „špijuniran“ od strane Cochespias stranice na Instagramu.

Automobil je gotovo identičan GTI-u, ali ono što se da primetiti je da model s Instagrama ne poseduje isti donji deo anfasa kao onaj na nedavnim špijunskim fotografijama. Na njima Golf R poseduje uglovaniju donju sekciju, dok ovaj pred nama ima masku u vidu pčelinjeg saća, baš kao i GTI. Takođe ima istu poprečnu svetlosnu traku , ali je u ovom slučaju, naravno, oznaka GTI odsutna. Bez obzira koji je „pravi“, VW će imati malo toga da predstavi što već nije viđeno.

Da podsetimo, informacije vezane za pogon su „procurele“ još ranije. Imamo posla s 333 konja, što nadmašuje Hondu Civic Type R, dok se snaga preko menjača s dvostrukom spojnicom prenosi na sve točkove.

Golf R bi trebalo zvanično da bude predstavljen ovog leta na Festivalu brzine u Gudvudu. Doduše, potvrde još uvek nema, ali na kraju, neće biti mnogo toga za otkrivanje.

AutoRepublika

(542)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZER

Crna boja zimi moze da se koristi kao kamuflaza, nema boje koja se bolje „prlja“

moron

🙂