1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai prikazao enterijer novog i20
Hyundai prikazao enterijer novog i20
1

Hyundai prikazao enterijer novog i20

249
1
Podelite sa prijateljima:

Pre nekoliko dana imali smo prilike da vidimo zvanične fotografije nove generacije Hyundaijevog modela u B segmentu, a sada smo dobili šansu da vidimo i kako izgleda unutrašnjost kabine.

Verovalo se da će Hyundai sačuvati ovu „ekskluzivu“ za početak samog Salona automobila u Ženevi, kada bi ovaj automobil trebalo da ima i zvaničnu premijeru. Ipak, Korejci su se odlučili da publiku upoznaju sa novim i20 prvo digitalnim putem.

Nadolazeća iteracija hedžbeka napravila je značajan iskorak u odnosu na aktuelni model. U Hyundaiju navode da su upotrebljeni materijali na znatno višem nivou kvaliteta, kao i da je nova generacija poboljšala stvari na polju ergonomije.

Ono što prvo pada u oči su naravno dva velika displeja. Onaj postavljen na vrh centralne konzole služi za kontrolu informativno-zabavnog sistema i ima dijagonalu od 10,25 inča.

Analogni instrumenti ustupili su mesto digitalnoj varijanti, koja će menjati boju u zavisnosti od izabranog režima vožnje. Ipak, uprkos snažnom talasu digitalizacije, korejska marka nije uklonila sve fizičke prekidače sa centralne konzole, što je svakako dobra odluka, jer premeštanje svih komandi na ekrane nije se do sada pokazalo kao naročito praktično rešenje.

Hyundai navodi da je za ljubitelje dobrog zvuka obezbedio Bose sistem sa sedam zvučnika.

Više o novoj generaciji modela i20 možete pročitati OVDE.

AutoRepublika 

(249)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
slk

Nadam se da volan ipak nece biti ovakav!