1. Home
  2. Vesti
  3. Hondino sedište za ljubimce – stvar koju treba da ima svaki vlasnik (manjeg) psa
Hondino sedište za ljubimce – stvar koju treba da ima svaki vlasnik (manjeg) psa
0

Hondino sedište za ljubimce – stvar koju treba da ima svaki vlasnik (manjeg) psa

937
0
Podelite sa prijateljima:

Honda Dog asesoari su dostupni u Japanu, ali bi definitivno  trebalo da se prodaju na globalnom planu.

Mi u AutoRepublici smo veliki ljubitelji pasa, a takav je slučaj i s Hondom. Zapravo, japanska marka do te mere voli četvoronošce da je u ponudu stavila bogatu pseću opemu kroz Honda Dog program u Japanu, a između ostalog, tu je posebno sedište za manje pse, kojim se lako barata i koje može lepo da se smesti u vozilo.

Naravno, ne radi se o tipičnom sedištu za decu, ali ono može da se učvrsti po želji. Mrežna prekrivka se takođe može otvoriti , ukoliko imate poslušnog i disciplinovanog „čupavca“, poput autora ovih redova. Ukoliko pak imate nestašnog četvoronošca, stavite mrežu preko, jer neće se izgubiti ništa na „slatkoći“.

Nažalost, Honda Dog oprema nije dostupna kod nas, kao ni u većem delu sveta., ali nadamo se da će se to promeniti. Ukoliko imate nekoga u Japanu, eto rešenja.

AutoRepublika

(937)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments